Handtekening toevoegen aan tekstberichten op Samsung Opmerking 8/opmerking 9/opmerking 1

Voor het geval dat u een Samsung Note 8, Note 9 of Note 10 gebruikt is er een ongelofelijke mogelijkheid om een handtekening te zetten op elke tekst die u verstuurt. Een paar mensen houden ervan om handtekeningen te gebruiken bij elk van hun berichten. Ook, in het uitzonderlijke geval dat u het kunt doen met uw e-mails, ondanks dat u ze verstuurt vanaf een Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 telefoon, zou u het ook moeten kunnen doen met sms’jes.
De nieuwste Samsung Note 8, Note 9 en Note 10 stellen u in staat om een aangepaste handtekening op te nemen die automatisch al uw chatberichten toepast, wat ongelooflijke functies zijn voor elk van de sms’jes die u naar uw zakelijke contacten stuurt.
Helaas, de nieuwe Android-besturingssysteem voor een paar gadgets nooit meer kunt u dit type bericht handtekening automatisch toe te voegen. Echter, met deze stijl gaan we u demonstreren, zult u de capaciteit hebben om het te doen in het knipperen van een oogwenk.

Hoe u een handtekening kunt toevoegen aan tekstberichten Op Samsung Opmerking 8, Opmerking 9 en Opmerking 10
1. 1. Ga naar het startscherm van uw mobiele telefoon;
2. 2. Ga door het Toepassingsmenu;
3. 4. Ga naar het segment Instellingen;
4. 4. Ga naar het menu Taal en invoer;
5. 6. Selecteer het Samsung-toetsenbord;
6. 6. Scroll en ontdek het alternatief met de naam Text Shortcuts;
7. 8. Tik op het Alternatief toevoegen in de rechterbovenhoek om een contentstringscript op te nemen als een eenvoudige route voor de inhoud van uw console-applicatie.

U moet een tekst typen in het veld Snelle toegang, dat bijvoorbeeld “Handtekening” kan zijn;
Bovendien is er een andere inhoud in het veld Uitgebreide tekst, die vervolgens wordt weergegeven nadat u het Snelle-toegangsveld hebt ingevoerd, en die bijvoorbeeld “Uw echte naam, voornaam” kan zijn;

1. 1. Tik op de knop Opslaan en verlaat de menu’s.

2. Wat u gedaan hebt, is een buitengewone sneltoets maken die u met uw toetsenbord kunt gebruiken wanneer u een inhoud in een venster typt. Het volstaat om de alternatieve route Signature van uw Samsung console te gebruiken en uw Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 berichttoepassing zal natuurlijk uw instant berichtsignatuur insluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *