GALAXY S20 BLIJFT NIET VERBONDEN MET WIFI

Sommige Samsung Galaxy S20 hebben gemeld een aantal WiFi-verbinding problemen te zeggen dat de Galaxy S20 niet verbonden blijven met WiFI en schakelt in plaats daarvan over naar de gegevens van de telefoon. Een van de redenen dat de WiFi-verbinding op Galaxy S20 problemen heeft, is vanwege een zwak WiFi-signaal dat de Galaxy S20 niet langer op het internet kan aansluiten.
Maar wanneer het WiFi-signaal sterk is en de Galaxy S20 WiFi niet verbonden kan blijven, zijn er verschillende manieren waarop u dit probleem oplossen. De reden dat de Galaxy S20 WiFi niet verbonden blijft, is vanwege de WLAN-naar-mobiele dataverbindingsoptie die wordt geactiveerd in de Android-instellingen van de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

De naam van deze instellingen heet “Smart network switch” en is ontworpen op de Samsung Galaxy S20 om automatisch te schakelen tussen Wi-Fi en mobiele netwerken, zoals LTE, om een stabiele netwerkverbinding op te bouwen de hele tijd. Het goede nieuws is dat deze WiFi-instelling kan worden aangepast om het Galaxy S20 WiFi-probleem op te lossen.

Fix Galaxy S20 Niet verbonden blijven met WiFi probleem:
1. Schakel je Galaxy S20-smartphone in.
2. Schakel de mobiele dataverbinding van de Samsung Galaxy S20 in.
3. Nadat de mobiele dataverbinding is ingeschakeld, gaat u naar Menu -> Instellingen -> Draadloos.
4. Aan het begin van de pagina ziet u de optie “Slimme netwerkschakelaar”.
5. Schakel deze optie uit om een niet zo stabiele draadloze verbinding van uw Samsung Galaxy S20 te verkrijgen met de router nog steeds rechtop.
6. Nu schakelt je Samsung Galaxy S20 niet meer automatisch tussen Wifi en mobiel internet.

In de meeste gevallen zullen de bovenstaande instructies helpen bij het oplossen van het WiFi-probleem. Maar als om wat voor reden de Galaxy S20 WiFi-verbinding wordt beëindigd en automatisch overschakelen naar de telefoons Internet met een “wipe cache partitie” moet het WiF-probleem op te lossen. Deze methode verwijdert geen gegevens van de Samsung Galaxy S20. Alle gegevens zoals foto’s, video’s en berichten zijn niet verwijderd en veilig. U de functie ‘Cache Partition wissen’ uitvoeren via de Android-herstelmodus. Ook aanbevolen: Zo verwijder je de Galaxy S20-telefooncache

Los het wifi-probleem op op Galaxy S20
1. Schakel de Samsung Galaxy S20 uit.
2. Houd de stroom uit, volume omhoog en de home-knop allemaal op hetzelfde moment.
3. Na enkele seconden trilt de Galaxy S20 één keer en wordt de herstelmodus gestart.
4. Zoek naar het item genaamd “wipe cache partitie” en start het.
5. Na een paar minuten is het proces voltooid en kun je de Galaxy S20 opnieuw opstarten met “reboot systeem now”.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *