Foto’s maken en delen op de Galaxy S20

Als je een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus hebt, moet je al op de hoogte zijn van de nieuwe geweldige camera. Zodra je die geweldige foto’s en video’s op je Galaxy S20 hebt gemaakt, wil je misschien weten hoe je deze afbeeldingen delen met behulp van verschillende sociale media-apps en -services.
Hieronder leggen we uit hoe je foto’s maakt met de Galaxy S20 en hoe je foto’s delen met Galaxy S20 voor mensen die nieuw zijn in Android.

Foto’s maken op Galaxy S20
Er zijn verschillende manieren om de camera-app op de Galaxy S20 te openen, maar er zijn twee belangrijke manieren waarop de beste en snelste zijn om de Galaxy S20-camera-app te openen. Deze twee opties zijn de snelkoppeling van het vergrendelingsscherm en de camera-app op het startscherm.
De optie voor het vergrendelingsscherm is de snelste manier om bij de camera-app op de Galaxy S20 te komen. Dit kan worden gedaan wanneer u de Galaxy voor het eerst van stroom voor het eerst in- en houd, houdt u het camerapictogram rechtsonder in het scherm ingedrukt en veegt in elke richting om de camera te starten.
Een andere optie is om de camera-app te openen vanaf het startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is het camerapictogram selecteren om foto’s te kunnen maken op de Galaxy S20. Zodra de camera-app is gestart, u verschillende camera-instellingen wijzigen om aan uw behoeften te voldoen. De linkerrand van het scherm geeft je opties om instellingen te schakelen, te kiezen tussen verschillende opnamemodi en verschillende functies, maar die je kiest, hangt af van je situatie.

Afbeeldingen delen op Galaxy S20
Nadat je foto’s hebt gemaakt op je Samsung Galaxy S20, kun je deze afbeeldingen bekijken door de afbeelding rechtsonder in het scherm te selecteren. Vanuit het voorbeeldscherm kun je verschillende foto’s bekijken die je op de Galaxy S20 hebt gemaakt en selecteren om een van deze afbeeldingen te delen met vrienden en familie.
Zodra u hebt besloten welke afbeelding u met anderen wilt delen, selecteert u op de afbeelding en zoekt u naar de knop Delen. Selecteer welk type bron u wilt gebruiken om de afbeelding te delen, zoals Gmail, Facebook, Google+ of een andere methode om de afbeelding te delen. Nadat je de methode hebt geselecteerd die je de afbeelding van de Galaxy S20 wilt delen, word je doorgestuurd naar de nieuwe app waarmee je de afbeelding met anderen delen.
U ook een back-up van deze afbeeldingen maken voor het geval er iets met uw Galaxy S20 gebeurt of per ongeluk de afbeelding verwijderen. De beste manier om een back-up van je afbeeldingen te maken, is door ze te uploaden naar Google Drive, Dropbox, OneDrive of je favoriete cloudopslagsysteem naar keuze. Dit is ook een geweldige manier om ruimte vrij te maken op je Galaxy S20 voor het geval je veel foto’s of video’s hebt opgeslagen op de smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *