FABRIEKSRESET SAMSUNG GALAXY S20 GUIDE

Een belangrijke reden om te weten hoe je de Galaxy S20 in de fabriek resetten, is wanneer je terug wilt naar de oorspronkelijke instellingen van de Samsung Galaxy. Een andere reden om de Galaxy S20 in de fabriek te resetten is omdat je over de smartphone gaat verkopen en alle gegevens van het apparaat wilt wissen. Ook wanneer je Galaxy S20 problemen heeft, is de beste optie om de Samsung Galaxy S20 in de fabriek te resetten. Hieronder geven we instructies over hoe je de Galaxy S20 resetten met twee verschillende methoden. Aanbevolen: Hoe hard rest Galaxy S20

Het is belangrijk op te merken dat voordat je naar de fabriek resetten van een Galaxy S20, moet u een back-up van alle bestanden en informatie om te voorkomen dat alle gegevens verloren gaan gewoon om veilig te zijn. De manier om een back-up van gegevens over je Galaxy S20 te maken is door naar Instellingen > Back-up & reset te gaan. De beste manier om een back-up van bestanden van groter formaat te maken, wordt voorgesteld dat u een back-up-app of -service gebruikt.

Hoe de Galaxy S20 in de fabriek te resetten met hardwaretoetsen
1. Schakel de Galaxy S20 uit.
2. Houd de knop Volume omhoog, de startknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat u het Android-pictogram ziet.
3. Selecteer met de optie Volume omlaag de optie Gegevens wissen/fabrieksreset wissen en druk op de aan/uit-knop om deze te selecteren.
4. Met behulp van de Volume down highlight Ja – verwijder alle gebruikersgegevens en druk op Power om deze te selecteren.
5. Nadat de Galaxy S20 opnieuw is opgestart, gebruik je de Powerbutton om deze te selecteren.
6. Wanneer de Galaxy S20 opnieuw wordt opgestart, wordt alles gewist en is alles klaar om weer op te zetten.

Hoe de fabriek resetten van een werkende Galaxy S20
1. Schakel de Galaxy S20 in
2. Druk op het apps-pictogram in de rechterbenedenhoek wanneer u bij het startscherm bent.
3. Selecteer het instellingenpictogram.
4. Druk in het bovenste uiteinde van het scherm op het tabblad Accounts.
5. Druk onder aan het volgende scherm op de knop Back-up en reset.
6. Druk op de fabrieksgegevens resetten.
7. Lees de informatie op het scherm van uw mobiele telefoon en druk op Reset-apparaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *