Automatische app-updates uitschakelen en inschakelen

Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus bezitten, wilt u misschien weten hoe u automatische app-updates uitschakelen en inschakelen. De reden hiervoor is om te voorkomen dat apps automatisch worden bijgewerkt zonder uw toestemming en om gegevensgebruik te voorkomen.
Terwijl voor degenen die niet willen dat de frequente automatische update meldingen van de Google Play Store te zien kan ook de Galaxy S20 ingesteld op automatische update. Hoe dan ook, we leggen hieronder uit hoe je automatische app-updates uitschakelt en aangaat in de Google Play Store op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

U het opzetten van de Samsung Galaxy 76 om al uw apps automatisch updaten is vrij eenvoudig. Gebruikers kunnen zelfs instellen om alleen via WiFi te updaten, om de beperkte gegevens die ze mogelijk hebben op elke carrier-abonnement op te slaan.

Hoe zet je UIT & ON automatische app-updates uit
Als je automatische app-updates voor de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus wilt inschakelen of uitschakelen, moet je naar de Google Play Store gaan om dingen in te stellen. Volg de onderstaande stappen automatische app-updates in- en uitschakelen:
1. Schakel je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in
2. Selecteren in de Google Play Store
3. Tik linksboven (3-lijnen) op de menuknop naast de Play Store.
4. Er komt een uitschuifmenu op je scherm en vervolgens ‘Instellingen’
5. Selecteer onder de algemene instellingen ‘Apps automatisch bijwerken’
6. Hier u kiezen voor ‘Apps automatisch bijwerken’ of ‘Apps automatisch bijwerken’ kiezen
Het is belangrijk op te merken dat als je de functie voor automatisch bijwerken van de app op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus uitschakelt, je meldingen blijft ontvangen dat nieuwe apps moeten worden bijgewerkt.

Moet je Galaxy S20 automatische app-updates aan of uit houden?
De uiteindelijke beslissing komt neer op jou. Over het algemeen voor degenen die casual smartphone-gebruikers of nieuw voor Android, kan het het beste zijn om automatische app-updates ingeschakeld. Dit zou zijn om te helpen elimineren constante app-update meldingen en helpen verminderen problemen met apps die niet goed werken, omdat je zou kunnen vergeten om ze bij te werken.
Als u de automatische update ontgaat, merkt u mogelijk niet welke functies in de app nieuw zijn. De reden hiervoor is omdat je de nieuwe functies niet zou hebben gelezen bij het bijwerken van de app. Je ziet alleen wijzigingen in populaire apps zoals Facebook, YouTube of zelfs games die je spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *