OnePlus 5/6/6T: Hoe kan ik de achterkant van een knop repareren?

Als u de OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T heeft gekocht zijn er enkele meldingen geweest dat sommige OnePlus 5 apparaten terug knop die niet goed werken. De knop op uw OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T licht op bij elke aanraking. Wanneer de OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T aan staat, zullen de toetsen oplichten die aangeven dat het toestel werkt en aan staat.
Veel mensen denken dus dat als het lampje niet brandt, hun OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T terug-toets niet werkt. Neem een kijkje in de volgende gids om te leren hoe u het probleem kunt oplossen dat de toetsen van de terug- of thuisknop niet aan gaan.
Voor veel mensen die de OnePlus hebben, is de “Touch Key” eigenlijk niet kapot, maar werkt het wel. Dit komt omdat deze toetsen zijn uitgeschakeld en uitgeschakeld. Er is een standaardinstelling die OnePlus heeft dat de toetsen zijn uitgeschakeld omdat uw OnePlus in de batterijbesparende modus staat. Bekijk de volgende stap voor stap handleiding over hoe u de Touch Key verlichting op OnePlus 5,OnePlus 6 of OnePlus 6T kunt inschakelen.

Hoe kunt u het lampje van de Aanraaktoets die niet werkt op OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5 repareren:
1. Zorg ervoor dat uw OnePlus is ingeschakeld.
2. 2. Laat uw menupagina openen.
3. 3. Navigeer naar de instellingen.
4. 4. Kies de optie “Snelle instellingen”.
5. 5. Kies de optie “Energiebesparing”.
6. 6. Navigeer naar de energiebesparingsmodus.
7. 7. Navigeer vervolgens naar de optie “Prestaties beperken”.
8. 8. Laat het vakje uitvinken in de buurt van “Schakel het lampje van de aanraaktoetsen uit”.

9. Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet u weten hoe u de terugknop die niet werkt op OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T kunt repareren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *