OnePlus 5/6/6T blijft zichzelf herstarten: Krijg hulp bij het oplossen van alle problemen

Er zijn enkele eigenaren van het gloednieuwe OnePlus apparaat die hebben beschreven dat hun OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T zelf opnieuw opstart als er in het verleden geen problemen zijn geweest. Ook zijn er momenten geweest dat de OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T ineens een paar keer begint uit te schakelen zonder waarschuwing. Wanneer OnePlus 5 zichzelf blijft herstarten, kunt u een aantal methoden proberen om het probleem met OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T op te lossen na het herstarten.
Als u nog steeds problemen heeft met herstarten en de OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T valt nog steeds onder de garantie, dan kunt u uzelf geld besparen voor het geval de OnePlus 5 ernstig beschadigd raakt. Het wordt aanbevolen om OnePlus 5/6/6T te controleren door OnePlus Support als de OnePlus 5 blijft afsluiten, bevriezen of herstarten. Van tijd tot tijd kan dit probleem zich voordoen omdat er een gloednieuwe app is geïnstalleerd die ervoor zorgt dat een OnePlus crasht als gevolg van een problematische batterij die niet goed werkt. Bij een slechte firmware kunnen er crashes optreden. Bekijk de onderstaande stappen om het herstartprobleem van OnePlus op te lossen.

Het besturingssysteem op de Android zorgt ervoor dat OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T blijft herstarten.
De belangrijkste reden dat er een herstart of herstartprobleem is op OnePlus 5/6/6T is dat er een nieuwe firmware update wordt geïnstalleerd. Het wordt aanbevolen om een fabrieksreset uit te voeren op OnePlus. Bekijk de volgende handleiding voor het uitvoeren van een fabrieksreset op OnePlus. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om een back-up te maken van al uw gegevens op OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T voordat u een fabrieksreset op OnePlus uitvoert om het reset-probleem op het apparaat op te lossen. De reden waarom u dit zou willen doen is omdat na het uitvoeren van een fabrieksreset op OnePlus, alles wordt gewist. De belangrijkste reden om snel te herstarten is waarschijnlijk vanwege een app.

Een applicatie is verantwoordelijk voor de plotselinge reboots.
Voor de mensen die zich niet bewust zijn van wat Veilige modus is, is het een aparte modus die de OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T in een omgeving plaatst waar gebruikers applicaties veilig kunnen verwijderen en bugs kunnen verwijderen. De Veilige modus kan ook worden gebruikt als de geïnstalleerde apps niet meer werken of als uw OnePlus 5 consistent herstart.
De onderstaande handleiding om te leren hoe u de OnePlus 5 in de veilige modus kunt starten, laat u zien hoe u dit moet doen. U kunt ook een gedetailleerde handleiding bekijken over het in- en uitschakelen van de Veilige modus op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T hieronder.

Schakel OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T volledig uit.
1. 2. Houd de stroom uit- en aanknop ingedrukt om de smartphone te laten herstarten.
2. 2. Nadat het scherm is ingeschakeld en het OnePlus-logo toont, houdt u de knop Volume omlaag onmiddellijk ingedrukt.
3. 3. Houd de knop ingedrukt tot de sim-pin wordt opgevraagd.
4. 4. Zoek het veld met de tekst “Veilige modus” dat zich linksonder in het scherm bevindt.

Zodra de bovenstaande instructies zijn opgevolgd, moet u het herstartprobleem op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T kunnen oplossen. Dit zal u in staat stellen om uw frustratie over het oplossen van dit probleem te verminderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *