Inschakelen en uitschakelen van voorspellende tekst met OnePlus 7 Pro/ OnePlus 7T/OnePlus 6/OnePlus 6/OnePlus 5

Onlangs verschenen OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T heeft een aantal geweldige functies in zich. Een van de beste eigenschappen van OnePlus 5, OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T is de voorspellende tekstfunctie. Deze functie stelt de gebruikers in staat om de woorden te voltooien voordat ze het hele woord typen, omdat het suggesties geeft op basis van de eerste paar letters en de context van het bericht.
Het maakt het makkelijker voor de gebruiker om sneller te communiceren met behulp van de OnePlus telefoon. Hieronder vindt u een kleine handleiding die u leert om de voorspellende tekst aan te zetten op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5.

Hoe u de voorspellende tekst kunt uitschakelen op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5:
1. Schakel OnePlus in.
2. 2. Open instellingen
3. 4. Druk op Taal en invoer.
4. 4. Ga nu naar OnePlus Keyboard.
5. 5. Zoek naar voorspellende tekst en zorg ervoor dat deze aan staat.

Opties voor tekstcorrectie
Er is ook tekstcorrectie met de voorspellende tekst op de OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 smartphone. In dit menu kunt u eenvoudig uw eigen woordenboek invoegen. De android zal nu enkele van uw dagelijks gebruikte woorden kennen en zal deze niet veranderen wanneer u een bericht intypt of waar dan ook.

Geavanceerde instellingen
Er is ook een geavanceerde instelmodus op de telefoon die toegang biedt tot tal van andere bedieningselementen van voorspellende tekst op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5. Gebruikers kunnen eenvoudig de tijdsduur instellen die nodig is voor het indrukken van een lange toetsaanslag. Een klein voorbeeld hiervan is dat wanneer u op een willekeurig nummer of alfabet drukt, er een ander teken wordt weergegeven op het toetsenbord en het scherm voor de voorspellende tekst van OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *