Hoe te herstellen OnePlus 5/6/6T/7T/7 Pro IMEI Nummerprogramma

Een groot aantal mensen wordt geconfronteerd met het niet goed functioneren van IMEI in OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5. Dit is een zeer ernstig probleem en moet onmiddellijk worden gerepareerd. Dit IMEI-probleem doet zich ook voor bij andere modellen van OnePlus-smartphones, dus het komt zeer vaak voor. Sommige gebruikers van OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 hebben gemeld dat ze het probleem hebben met Mobile Data, sms’en of bellen.
Zelfs na zoveel problemen heeft OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 wereldwijd veel succes gehad. Wij bieden u een stap-voor-stap handleiding voor het repareren van OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 IMEI nummer probleem. Er zijn verschillende methoden die hieronder worden gegeven en u kunt een van deze methoden kiezen voor een OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 IMEI reparatie.

Fix Un-updated firmware
1. 1. Schakel uw OnePlus in.
2. 2. Selecteer “Apps” in het hoofdscherm.
3. 3. Ga naar “Instellingen”.
4. 4. Tik nu op “Over apparaat”.
5. 5. Klik op “Software-update”.
6. 6. Klik op “Download” in de pop-up.
7. 7. Wacht nu tot het downloaden klaar is.

8. Herstel en repareer null IMEI op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5.
1. 1. Open uw OnePlus.
2. 3. Schakel de USB debugging modus in.
3. 3. Sluit nu uw OnePlus aan op uw computer.
4. 4. Download en installeer de EFS Restorer Express.
5. 5. Start de app en voer vervolgens EFS-BACK.BAT uit.
6. 6. Selecteer de geschikte methode om de EFS te herstellen met behulp van Odin.

Met de bovenstaande stappen kunt u OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 5 of OnePlus 6T IMEI probleem oplossen. Maar als de problemen nog steeds aanhouden, dan moet u de IMEI # controleren om er zeker van te zijn dat er geen andere problemen zijn met OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *