Hoe maak je mappen op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T?

Als u in het bezit bent van het nieuwe OnePlus apparaat, is het een goed idee om te weten hoe u mappen kunt maken op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u OnePlus 5/6/6T mappen wilt maken, zoals het organiseren van apps in categorieën of het verminderen van de hoeveelheid rommel op de voorpagina van uw apparaat.
Het is mogelijk om mappen aan te maken op One Plus 5, One Plus 6 en One Plus 6T op verschillende manieren en we leggen u hieronder uit hoe u dit kunt doen. Het hele proces is zeer eenvoudig en het duurt niet langer dan een paar minuten om alles te maken.
De eerste methode om One Plus 5, One Plus 6 en One Plus 6T mappen te maken is om apps over elkaar heen te slepen. Dit betekent dat je een specifieke app moet tikken en slepen over een andere app. Vervolgens maken deze twee apps een eigen map. Elke toekomstige app die je in deze map wilt opnemen, moet worden versleept om met de muis over deze map te bewegen en vrij te geven om deze in de hoofdmap te laten toevoegen. Als je wilt, kun je ook de naam van de map bewerken en wijzigen. Hieronder leggen we een tweede manier uit om mappen te maken op One Plus 5, One Plus 6 en OnePlus 6T.

Hoe maakt u een nieuwe map aan op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T (Methode 2):
1. Zet uw OnePlus aan.
2. 2. Ga naar het startscherm, tik op een app en houd deze vast.
3. 3. Sleep de app naar de bovenkant van het scherm en plaats deze in de optie Nieuwe map.
4. 4. Pas de naam van de nieuwe map aan.
5. 5. Druk op Klaar.
6. U kunt extra apps verplaatsen om deel uit te maken van de map door de stappen 1-5 opnieuw uit te voeren.

Zodra u de instructies van hierboven hebt gevolgd, kunt u probleemloos mappen aanmaken op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T. Het gebruik van deze methode zal u helpen de rommel op uw scherm te verminderen en meer georganiseerd te blijven met behulp van uw One Plus 5, One Plus 6 of One Plus 6T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *