Hoe krijg je OnePlus 5/6/6T/7T/7 Pro zover dat je tekst kunt lezen?

Als u in het bezit bent van de nieuwe telefoon van OnePlus, wilt u misschien weten hoe u OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T kunt krijgen om tekst te lezen. Deze telefoon heeft een instelfunctie, genaamd dicteren, waarmee u in de telefoon kunt spreken en die u als tekst in een memo, e-mail, sms of een andere sms-app die u hebt, kunt noteren.
De OnePlus 5 voice to text functie is geweldig voor tijden dat u een hand vrije ervaring wilt hebben met uw mobiele apparaat. Hieronder leggen we uit hoe u OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, One Plus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T voice to text kunt instellen en hoe u de voorlees-naar-tekstfunctie kunt instellen.
Wanneer u zijn functie op de OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T gebruikt, kunt u tekst hardop voorlezen, dat werkt ook met OnePlus 5 om vertalingen te spreken, met een boek en op vele andere manieren. Het is mogelijk om de voorleesfunctie op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T ook met andere talen dan het Engels te laten werken.
Hieronder vindt u instructies om OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T in te stellen voor het voorlezen van tekst en voice to text.

Hoe u OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T/OnePlus 7 Pro/OnePlus 7T kunt gebruiken om tekst te lezen:
1. 1. Zet uw telefoon aan.
2. 2. Open de instellingen.
3. 3. Blader en selecteer op Systeem.
4. 4. Druk op Taal & invoer.
5. 6. Druk op Tekst-naar-spraak die u kunt vinden onder het hoofdstuk Spraak.
6. 6. Selecteer de TTS-engine:
– OnePlus-tekst-naar-spraak engine.
– OnePlus tekst-naar-spraak engine.
7. 8. Druk op Instellingen, naast de zoekmachine.
8. 8. Druk op Installeer spraakgegevens.
9. 10. Kies Download.
10. 11. Zodra de taal is gedownload, tikt u op de toets Terug.
11. 12. Tik op Taal.

12. Zodra u de instructies van hierboven hebt gevolgd, kunt u OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T krijgen om tekst te lezen. We moeten er rekening mee houden dat de gelezen tekst op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T niet echt een focus heeft voor slechtzienden, maar voor sommigen wel kan werken. Het belangrijkste concept voor deze functie is dat het u in real time aanspreekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *