Bluetooth-cache wissen op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T

Als u de nieuwe smartphone van OnePlus heeft gekocht, is het een goed idee om te weten hoe u de Bluetooth-cache van OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T kunt wissen. Dit is een goede zaak om te weten, want als u de cache van Bluetooth op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T kunt wissen, kan het een aantal Bluetooth problemen oplossen die u zou kunnen hebben.
De beste tijd om de OnePlus 5 Bluetooth cache te wissen is wanneer u hem verbindt met een draadloze luidspreker of met uw auto. In tijden dat u One Plus 5, One Plus 6, One Plus 6T of OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T niet kunt synchroniseren met een auto zoals een Audi, Volvo, BMW, Mercedes Benz, Toyota, Ford, Volkswagen, Nissan, Ford of GM; een duidelijke cache met Bluetooth zou uw probleem moeten oplossen.
Het eerste wat we voorstellen is dat u de Bluetooth cache van OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T verwijdert en vervolgens probeert om opnieuw verbinding te maken met uw telefoon om te zien of het probleem is opgelost. Als het probleem zich nog steeds voordoet, raden wij u aan de onderstaande stappen te volgen om te leren hoe u de Bluetooth-cache van OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T kunt wissen.

Hoe u een Bluetooth probleem op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T kunt oplossen:
1. 1. Zet uw telefoon aan
2. 2. Open sollicitaties
3. 3. Druk op Instellingen
4. 4. Selecteer App Manager
5. 5. Veeg nu in elke richting om alle tabbladen te bekijken.
6. 6. Selecteer op Bluetooth
7. 8. Tik om krachtig te stoppen
8. Maak nu de cache leeg
9. 10. Druk op oké
10. 11. Start de OnePlus opnieuw op

Alternatieven voor cache clearing
Zodra u de instructies van bovenaf hebt gelezen, moet de Bluetooth-cache op OnePlus 5 en OnePlus 6 worden gewist. Als de One Plus 5, One Plus 6. OnePlus 6T of OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T probleem nog steeds optreedt, wordt gesuggereerd dat u de telefoon in de herstelmodus zet en een cache-partitie van uw toestel start.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *