Huawei P20 blijft zich herstarten: Krijg hulp bij het oplossen van alle problemen

Er zijn verschillende meldingen dat Huawei P20 steeds weer opnieuw opstart zonder problemen uit het verleden. Ook kan de Huawei P20 plotseling uitschakelen zonder enige waarschuwing. Als u zo’n probleem op uw smartphone ziet, kunt u het beste een Huawei technicus in de buurt vinden om het probleem op te lossen. Als u echter blijft zien dat de p9 een Huawei-logo toont terwijl hij herstart, kunt u ook de oplossing proberen die we later zullen bespreken om het Huawei-probleem te verhelpen.
Het is nog steeds mogelijk om wat geld te besparen onder de garantie, zelfs als uw Huawei P20 ernstig beschadigd raakt en het blijft herstarten. Als uw Huawei P20 blijft bevriezen, afsluiten of herstarten kunt u de Huawei P20 laten nakijken door een Huawei support.
Een defecte batterij die niet goed werkt of een nieuwe app installatie kan ook het probleem veroorzaken waar de Huawei P20 mee te maken krijgt. Het is ook mogelijk dat je smartphone crasht door een slechte firmware. Wanneer u ziet dat uw Huawei P20 steeds opnieuw opstart, kunt u dit op de volgende twee manieren verhelpen.

Het Android besturingssysteem zorgt ervoor dat de Huawei P20 steeds opnieuw opstart.
Een recente firmware-update kan de belangrijkste reden zijn waarom uw Huawei P20 zichzelf blijft herstarten of herstarten. In een dergelijk geval dient u een fabrieksreset uit te voeren op uw Huawei P20 door de volgende handleiding te volgen voor het resetten van de Huawei P20 in de fabriek.
Het eerste wat u moet onthouden is om een back-up te maken van alle nuttige gegevens waarover de p9 beschikt voordat u aan de fabrieksresetmissie begint die kan helpen om het reset-probleem van de smartphone op te lossen. Dit is cruciaal omdat alles wat de smartphone heeft, wordt gewist zodra u de fabrieksreset van uw Huawei P20 hebt voltooid.

Een applicatie is verantwoordelijk voor de plotselinge herstarten
Sommige gebruikers zijn zich niet bewust van wat de Veilige modus doet. Via die modus kunnen gebruikers op een veilige manier bugs verwijderen of toepassingen verwijderen terwijl de Huawei P20 zich in die omgeving bevindt. U kunt de veilige modus ook gebruiken wanneer de Huawei P20 steeds opnieuw wordt opgestart of wanneer een van de geïnstalleerde apps niet werkt.
Om daar naartoe te gaan, schakelt u de smartphone uit en drukt u later op de knop om de Huawei P20 opnieuw op te starten. Houd daarna onmiddellijk de volumeknop ingedrukt zodra u het Huawei-logo ziet verschijnen wanneer het scherm wordt geactiveerd. Blijf op de knop drukken totdat u de sim-pin query ziet verschijnen. Ga naar het veld “Veilige modus” dat u linksonder in het scherm ziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *