Hoe te wissen Cache op Huawei P20 en P20 Pro

U kunt sommige problemen die zich voordoen op de Android Software gemakkelijk oplossen. Een volledige fabrieksreset of het wissen van een cache zijn de beste opties voor het oplossen van bugs of softwareproblemen. De verschillende situaties bij het wissen van de cache op Huawei P20 en P20 Pro werken wanneer uw smartphone traag is, de telefoon vertraging heeft, slecht functioneert of wanneer de telefoon bevriest. Hier is een gids over hoe u de cache van de Huawei P20 en P20 Pro cache kunt wissen. Maar laten we eerst de volgende vraag beantwoorden.

Wat is de cache en wat zijn de functies?
Huawei P20 en P20 Pro heeft twee verschillende soorten cache. Er is de apps cache en dan is er nog de systeem cache. De Apps op de Huawei P20 en P20 Pro hebben hun eigen cache geïnstalleerd op de applicatie. De belangrijkste functie van de cache is het mogelijk maken van tijdelijke opslag van gegevens voor betere hulp bij het schakelen tussen applicaties. De systeem cache op Huawei P20 en P20 Pro doet hetzelfde en de cache op Android Software doet dit op individuele applicaties. Daarom is het raadzaam om bij het crashen en bevriezen van de applicaties de systeemcache te wissen. Dit zou het probleem moeten oplossen

Het opruimen van toepassingen Cache op Huawei P20 en P20 Pro
Als het slechts een specifieke toepassing betreft, kunt u het beste de cache voor de toepassing leegmaken. Om de cache van de app op Huawei P20 en P20 Pro te wissen, volgt u de volgende procedure.
1. 1. Schakel uw Huawei-toepassing in
2. 2. Open de instellingen en klik op Apps Manager
3. 3. Kies de toepassing waarvoor u de cache wilt wissen.
4. 4. Zoek naar het apps-infoscherm na het selecteren van de app
5. 5. Raak de Cache selecteren aan
6. Als u de cache voor alle apps wilt wissen, gaat u naar de instellingen en tikt u op de opslagruimte.
7. 8. Tik op de “cachegegevens” om alle apps tegelijk te wissen.

Opmerking: U mag nooit “Clear Data” selecteren omdat dit leidt tot het verlies van alle informatie die is opgeslagen op de apps. Dit zijn onder andere wachtwoorden, spelletjes, voortgang, voorkeuren en de instellingen.

Alternatieve oplossing als het wissen van de app-cache niet helpt
De volgende oplossing die u moet proberen als duidelijke cache op Huawei P20 en P20 Pro niet helpt, is het herstarten van het apparaat. Voordat u de Huawei P20 en P20 Pro reset, moet u een back-up maken van alle gegevens, zodat u niets verliest wanneer het apparaat opnieuw opstart. Als het probleem na het herstarten van het apparaat nog steeds bestaat, is het uitvoeren van een cachewisbeurt het volgende alternatief. Dit wordt ook wel het wissen van de cache-partitie op Huawei P20 en P20 Pro genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *