Hoe te herstellen Huawei P20 Slow WiFi Probleem

Sommige mensen hebben verklaard dat ze een traag wifi-probleem hebben gezien in hun Huawei P20 . Zo zijn veel van de foto’s en pictogrammen grijs geworden als ze lang duren om te laden of zelfs niet meer verschijnen bij het gebruik van sommige apps zoals Twitter, WhatsApp, Snapchat, Facebook en Instagram.
Anderen zeggen dat het scherm “Kan Google op dit moment niet bereiken” of blijven hangen op “Herkennen…” wanneer ze Google Now gebruiken. Een zwak signaal dat ervoor zorgt dat de smartphone geen verbinding maakt met het internet of een trage Huawei P20 Wi-Fi-verbinding is meestal de belangrijkste reden.
Echter, wanneer de wifi nog steeds traag is terwijl het wifi-signaal sterk is, kan het frustrerend zijn, maar het kan worden gerepareerd. Enkele snelle suggesties voor het oplossen van het Huawei P20 wifi probleem staan hieronder vermeld.

Hoe Huawei P20 langzaam WiFi problemen op te lossen:
– Gewoon, Fabriek Reset Huawei Huawei P20
– Vergeet uw Wifi-netwerk en maak opnieuw verbinding…
– Reset de Modem/Router
– Overschakelen van DHCP naar statische verbinding op de telefoon
– Schakel DNS naar Google’s Adressen op Telefoon
– Wijzig de Routerbandbreedte-instellingen
– Verander de Router’s Broadcast Channel
– Pas de Modem/Router Beveiligingsinstellingen aan en schakel zelfs de beveiliging uit.
– Bel uw ISP en upgrade naar een Hogere Bandbreedte/Snelheid

De bovenstaande oplossingen zullen het trage Huawei P20 Wi-Fi probleem oplossen. Wanneer de Wi-Fi nog steeds traag is na het doen van de volgende oplossingen, kunt u het Wi-Fi probleem oplossen door het invullen van een “wipe cache partitie”. Wanneer u de “wipe cache partitie” functie uitvoert terwijl uw Huawei in een herstelmodus staat, zullen alle video’s, foto’s en berichten intact blijven omdat deze methode geen gegevens van de smartphone wist. Voor meer informatie over de procedure, lees de bovenstaande handleiding voor het wissen van de Huawei P20 telefooncache.

Hoe u langzame Wi-Fi op Huawei P20 kunt repareren:
1. Schakel eerst uw Huawei P20 smartphone uit.
2. 2. Houd tegelijkertijd de knop thuis, het volume omhoog en de knop uit.
3. 3. De Huawei P20 zal na een paar seconden een keer trillen en de herstelmodus starten.
4. 4. Zoek naar de wis cache-partitie en start deze.
5. Het proces zal na enkele minuten voltooid zijn, zodat u uw p9 nu opnieuw kunt starten via het herstarten van het systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *