Hoe te herstellen Huawei P20 en P20 Pro Bluetooth problemen

Sinds de introductie van de nieuwe Huawei is er melding gemaakt van Bluetooth-kwesties. Wij zijn hier om u te helpen het Bluetooth probleem op Huawei P20 en P20 Pro op te lossen. Dit is een van de meest pijnlijke problemen waar de Huawei P20 en P20 Pro gebruiker mee te maken kan krijgen. Desondanks heeft Huawei tot nu toe geen enkel rapport over hardware- of softwarefouten gepubliceerd.
Aangezien het nummer nergens is gepubliceerd, is er geen bepaalde manier om het Bluetooth probleem op de Huawei P20 en P20 Pro op te lossen, wat gebruikelijk is in auto’s als BMW, Tesla, Volkswagen, Nissan Ford, Mazda, Audi, en Mercedes Benz, Toyota, Volvo en ook GM. In dit artikel leggen we de verschillende manieren uit waarop u de Huawei P20 en P20 Pro Bluetooth-kwestie kunt repareren.
De eerste manier om de Huawei P20 en P20 Pro Bluetooth-kwestie te verhelpen is het wissen van de Bluetooth-gegevens met behulp van de Cache-gids. De Cache maakt het mogelijk om gegevens in de tijd op te slaan voor een betere hulp bij het schakelen tussen apps. Dit is een probleem dat zich vaak voordoet wanneer u de Huawei P20 en P20 Pro verbindt met Bluetooth-apparaten in uw voertuig. Daarom is het aan te raden om, wanneer dit probleem zich voordoet, de Bluetooth-cache en de gegevens te wissen en vervolgens te proberen opnieuw verbinding te maken. Hier zijn andere stappen die u moet volgen om Huawei P20 en P20 Pro Bluetooth problemen op te lossen.

Procedure voor het oplossen van Huawei P20 en P20 Pro Bluetooth problemen
1. 2. Schakel de Huawei P20 en P20 Pro in.
2. 2. Selecteer het pictogram van de apps op het startscherm
3. 3. Druk op het instellingenpictogram
4. 4. Zoeken naar Application Manager
5. 5. Veeg naar rechts of naar links om alle tabbladen weer te geven.
6. 6. Selecteer Bluetooth
7. 8. Tik om het krachtig te stoppen
8. Maak de Cache nu leeg
9. 10. Druk op Wis de Bluetooth-gegevens
10. 11. Klik op Ok
11. 11. Start uw Huawei P20 en P20 Pro opnieuw op.

Procedure voor het oplossen van Huawei P20 en P20 Pro Bluetooth-problemen
Als deze stappen niet lijken te werken, probeer dan de Wipe Cache Partition uit te voeren op Huawei P20 en P20 Pro. Als u dit hebt gedaan, probeer dan de Huawei P20 en P20 Pro te verbinden met een ander Bluetooth-apparaat dat binnen bereik is. Dit zou nu moeten werken en het Bluetooth probleem op de Huawei P20 en P20 Pro zal zijn opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *