Hoe kan ik Wi-Fi-problemen oplossen op Huawei P10 en P10 Plus?

De Huawei P10 en P10 Plus wordt beschouwd als een van de beste smartphones van 2016. Op dit apparaat is een van de problemen waar gebruikers mee te maken hebben het probleem met de Wi-Fi-toepassing. De Wi-Fi lijkt niet goed te werken op dit apparaat, maar niet voor alle Huawei P10 en P10 Plus gadgets.
Tot de gerapporteerde Wi-Fi problemen behoren het niet tonen of niet laden van afbeeldingen bij gebruik van social media apps zoals Twitter, Snapchat, Facebook, Instagram of WhatsApp. In andere gevallen hebben sommige gebruikers gemeld dat bij het gebruik van Google Now de schermen bevriezen wanneer de Google Now herkent en later wordt hervat met een foutmelding “Kan Google op dit moment niet bereiken”.
Een zwak signaal lijkt de hoofdoorzaak te zijn voor een trage Wi-Fi verbinding. In zeldzame gevallen heb je echter een sterk signaal, maar is je Wi-Fi-verbinding nog steeds traag. Dit kan een frustrerende situatie zijn die we zullen helpen oplossen. Hieronder staan enkele van de voorgestelde manieren om de Wi-Fi problemen op uw Huawei P10 en P10 Plus smartphone te verhelpen.

Het oplossen van langzame Wi-Fi problemen op Huawei P10 en P10 Plus
1. 2. Voer een fabrieksreset uit op uw Huawei P10 en P10 Plus.
2. 2. Vergeet het Wi-Fi-netwerk waarmee u verbonden bent en probeer opnieuw verbinding te maken.
3. 3. Reset de router of de moderne die u gebruikt.
4. 4. Schakel het formulier over naar de statische verbinding van DCHP op uw smartphone.
5. 5. Wijzig de bandbreedte-instellingen voor uw router
6. 6. Probeer de beveiligingsinstellingen van de router of de modem aan te passen of schakel de beveiliging van de modem of de router gewoon uit.
7. Of bel uw ISP en upgrade naar een hogere snelheid of bandbreedte.

De bovenstaande opties moeten u helpen bij het herstellen van een over het algemeen langzame Wi-Fi-verbinding op uw Huawei P10 en P10 Plus. In het geval dat het probleem blijft bestaan, voer dan een procedure voor het wissen van de cache-partitie uit. U zult blij zijn te weten dat het wissen van de cache-partitie niet zal interfereren met uw gegevens. Gebruik de Android herstelmodus om de cache-partitie te wissen. Deze gids over hoe u Huawei P10 en P10 Plus telefoon cache te wissen zal u helpen door middel van het.

Stappen voor het herstellen van een langzame Wi-Fi op de Huawei P10 en P10 Plus
1. 2. Zet uw Huawei P10 en P10 Plus uit.
2. 2. Druk tegelijkertijd op de uitschakelknop, de volumeknop en de hometoets.
3. 3. De Huawei P10 en P10 Plus moeten na enkele seconden een keer trillen om aan te geven dat de herstelmodus is gestart.
4. 4. Zoek de Wipe Cache Partition-optie en start deze op.
5. Het proces van het wissen van cache partitie zal een paar seconden duren om te voltooien, waarna u kunt gebruik maken van Reboot System Now optie om uw Huawei P10 en P10 Plus opnieuw op te starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *