Hoe te wissen Cache op eer 9/Honor 10

Als je de nieuwe Honor telefoon hebt gekocht, is het een goed idee om te weten hoe je de cache van Honor 9 en Honor 10 kunt wissen. Wanneer u de cache wist, helpt het bij het oplossen van een aantal software problemen die u zou kunnen hebben met uw Honor. Bovendien, door het wissen van de cache kunt u de algemene prestaties van de Honor 9/Honor 10 te verbeteren om de beste resultaten te krijgen bij het gebruik van uw apparaat. Hieronder leggen we uit hoe u de cache op Honor 9 en Honor 10 kunt wissen.

Wat betekent duidelijke cache en wat doet het?
Voordat we instructies geven over hoe de cache op Honor 9 en Honor 10 te wissen, is het een goed idee om te weten wat cache is en wat er gebeurt als het wordt gewist. Cache is het opslaan van uw voorkeuren om een betere prestatie te creëren bij het gebruik van het apparaat.
Er zijn twee soorten cache op de Honor 9 en Honor 10, een is app cache en de andere is systeem cache. De app cache is informatie die wordt opgeslagen op de app, dingen zoals wachtwoorden, gebruikersnamen en app instellingen worden opgeslagen voor een betere gebruikerservaring. Het andere type cache is de systeemcache, dit zijn alle andere instellingen en voorkeuren die niet gerelateerd zijn aan individuele apps.
De Android software gebruikt de systeemcache. Als apps blijven bevriezen of verpletteren, wordt gesuggereerd om de systeemcache te wissen, wat zou moeten helpen om het probleem samen op te lossen. Hieronder leggen we uit hoe je de app cache op Honor 9/Honor 10 kunt wissen.

Het wissen van app cache op Honor 9 en Honor 10
Als je problemen hebt met een individuele app die traag is, crashen, of een ander soort probleem heeft. Er wordt gesuggereerd dat u de cache van de app verwijdert door de onderstaande stappen te volgen:
1. 1. Zet uw Edelachtbare aan
2. 2. Ga naar Instellingen en tik op App manager
3. 3. Selecteer de app waarvoor u de cache wilt wissen.
4. 4. Blader en selecteer op het infoscherm van de app en tik op clear cache

U kunt ook wissen app cache voor alle apps op Honor 9 en Honor 10
1. 1. Zet uw Edelachtbare aan
2. 2. Open Instellingen en tik op Opslag
3. 3. Selecteer op Cached Data en tik op Wis alle app-caches.

Alternatieve methode voor het wissen van de app-cache
Als de bovenstaande stappen niet werken, wordt voorgesteld om de app die het probleem veroorzaakt te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zelfs een herstart van het apparaat zou het probleem moeten oplossen.
Voordat u de Honor 9 of Honor 10 opnieuw installeert, wordt voorgesteld om een back-up te maken van alle bestanden om te voorkomen dat deze verloren gaan tijdens het herstarten. Nadat u uw smartphone opnieuw hebt opgestart, als u het probleem nog steeds hebt. Er wordt voorgesteld om de systeemcache te wissen. Dit proces staat ook bekend als het wissen van de cache-partitie van Honor 9 en Honor 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *