iPhone en iPad In iOS 11, iOS 12 en iOS 13: Veilige modus in- en uitschakelen

De gloednieuwe iPhone of iPad in iOS 11, iOS 12 en iOS 13 heeft een handige optie voor de veilige modus, waarmee mensen het iOS kunnen gebruiken voor het geval je problemen hebt met de Apple iPhone en iPad in iOS 11, 12 en iOS 13. Het is ook van vitaal belang dat je de Veilige modus op iPhone of iPad in iOS 12/iOS 13 kunt inschakelen als apps niet goed werken of als de iPhone of iPad in iOS verder gaat met herstarten.
De optie Veilige modus op uw Apple iPhone en iPad in iOS 11/12/13 heeft een instelling waarmee iPhone of iPad in iOS 11/12/13-gebruikers programma’s kunnen verwijderen of bugs kunnen verwijderen. Nadat je de Veilige modus op je iPhone of iPad in iOS 13 hebt ingeschakeld, kun je programma’s verwijderen zonder het apparaat te beschadigen. We bespreken hoe je de Veilige modus kunt in- en uitschakelen op iPhone en iPad in iOS 11, iOS 12 en iOS 13.

Hoe u de Veilige modus inschakelt op Apple iPhone en iPad in iOS 11, iOS 12 en iOS 13:
1. 1. Klik op de Home- en Power-knop en houd deze ingedrukt tot het display donker wordt en laat dan uw vinger los terwijl u nog steeds de Power-knop ingedrukt houdt.
2. 2. Nadat het Apple logo is verschenen, houd je de Volume Up toets ingedrukt totdat deze wordt geladen.
3. 3. Als uw telefoon in de veilige modus staat, worden de juiste instellingen niet weergegeven in het instellingenmenu.

Houd er rekening mee dat wanneer de iPhone of iPad in iOS 11, iOS 12 en iOS 13 in de veilige modus staat, alle apps en diensten van derden worden uitgeschakeld totdat een iPhone of iPad in iOS 11/12/13 niet langer in de veilige modus staat. Als je dit doet, kun je heel snel in je apparaat stappen, het uitschakelen of inschakelen wat je dan ook moet herstarten.
Met de bovenstaande stappen kun je op de Apple iPhone of iPad in iOS 11 tot en met iOS 13 in de veilige modus gaan. Deze handleiding helpt je ook bij het opstarten van de iPhone of iPad in iOS 12/iOS 13 in de veilige modus wanneer je problemen hebt met het oplossen van problemen met afzonderlijke programma’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *