Hoe te tonen batterij percentage op iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR

Sommige eigenaren van een iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR zijn niet eens zeker van de manier waarop het batterijniveau op de hoofdschermen van hun iPhone wordt aangegeven. Ze zijn eraan gewend om direct te weten wanneer het batterijniveau laag is, maar ze besteden weinig tot geen aandacht aan de displaymechanismen.

Als u echter meestal op details let, kan het lastig zijn om slechts een geleidelijk veranderende kleur te zien. Het is waar, het percentage is intuïtiever en gemakkelijker te lezen. Maar ja, veel mensen nemen genoegen met de standaard weergaveoptie omdat ze niet weten dat ze een alternatief hebben.
Een andere optie voor degenen die proberen het percentage van de batterij op de iPhone te achterhalen is de stekker in een stroombron te steken met behulp van een oplader.
Je bent hier, dus je wist het of je bent er net achter gekomen. Hoe dan ook, je wilt het batterijniveau toch nauwkeurig kunnen aflezen? Dat proberen we je te laten zien. Het is helemaal niet ingewikkeld – in feite duurt het 5 eenvoudige stappen – maar het kan zeer nuttig zijn. Het percentage zal u nooit in de steek laten, zodat u op tijd weet wanneer u de lader moet aansluiten!

Om het batterijniveau in percentages te zien op iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR scherm:
1. U moet het iPhone X model aanzetten;
2. 2. Open de instellingenapplicatie vanaf het speciale pictogram;
3. 3. Stop bij de bekende Algemene sectie;
4. 4. Zoek het submenu dat als Gebruik is vermeld en selecteer het;
5. 5. Identificeer de vermelding in de lijst als Accupercentage en tik erop.

Met de laatste stap die hieronder wordt gepresenteerd, hebt u automatisch de status van het batterijpercentage op de iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR en iPhone X. Van Uit (zoals het normaal gesproken is ingesteld wanneer u het percentage niet kunt zien op het display) naar Aan, net zoals u dat wilde. Probeer dat eens en u kunt er zeker van zijn dat de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR het batterijniveau voortaan alleen nog maar in percentages weergeeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *