Hoe zet je Hey Siri aan voor iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max?

Siri is een virtuele assistent die gebruikt kan worden door mensen die verschillende Apple apparaten bezitten. Siri is niet alleen erg populair. Het is echt belangrijk geworden voor gebruikers van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max is Siri voorzien van bepaalde functies. Enkele van deze functies zijn de mogelijkheid om dingen te kopen via iTunes, wiskundeproblemen op te lossen en het kunnen herkennen van een nummer.
Er zijn verschillende manieren om Siri te activeren op de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Van al deze manieren is de snelste manier om gewoon “Hey Siri” te zeggen. Door simpelweg “Hey Siri” te zeggen, hoef je niet lang op je iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max’s thuisknop te drukken om gebruik te maken van Siri. Als je niet zeker weet hoe je iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max’s “Hey Siri” functie moet activeren, hoef je alleen maar verder te lezen en we zullen je laten zien hoe je dit voor elkaar krijgt.
Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je Hey Siri op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kunt inschakelen.
Hoe zet je Hey Siri aan voor iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max?
1. 2. Zet uw Apple iPhone aan
2. 2. Ga naar het startscherm en klik in het startscherm op de app Instellingen.
3. 3. Klik op Algemeen
4. Het volgende ding om te doen is het selecteren van Siri
5. Om Hey Siri te activeren, veeg je gewoon ‘Hey Siri’.

Zodra u zich aan de bovenstaande stappen houdt, moet u weten hoe u Hey Siri op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kunt inschakelen en kunt u gebruik maken van “Hey Siri”.
Bij het gebruik van “Hey Siri” ben je niet beperkt tot het geslacht. Je kunt ervoor kiezen om Siri’s stem die van een man of een vrouw te maken. Dat is niet alles. Je kunt net zo goed de taal kiezen die je wilt dat Siri spreekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *