Hoe zet je achtergrond-apps uit op Apple iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X en iPhone 10?

iPhone 11/11 Pro Max, iPhone X en iPhone 10 zijn, net als veel andere slimme apparaten die er zijn, slim genoeg om allerlei apps en processen te draaien, op de achtergrond, zonder dat je het weet. En terwijl ze het doen met het doel om u een betere ervaring te bieden, kunnen ze vaak leiden tot neveneffecten. Van het leeglopen van de batterij tot het trage internet, deze neveneffecten zullen het tegenovergestelde doen, en daarom wil je misschien de algemene permissies heroverwegen.
Als u er de voorkeur aan geeft om de apps handmatig te updaten, heeft u geen reden om ze op de achtergrond te laten draaien. Dus, waarom neemt u niet een paar minuten de tijd om de dingen op te helderen?

Begin bij de achtergrondapplicaties
Deze eerste stap houdt in dat de apps die op dit moment op de achtergrond draaien zonder uw toestemming of zelfs zonder dat u ze nodig heeft om te draaien, worden geïdentificeerd. De waarheid vertellen, het sluiten of uitschakelen van die apps op de achtergrond van je iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max, iPhone X of iPhone 10 is het makkelijke gedeelte. De truc is om te weten hoe je die apps kunt vinden!
1. 1. Zet het display van de iPhone aan;
2. 2. Navigeer naar het startscherm;
3. 4. Dubbelklik op de Home-knop;
4. En je moet de lijst met applicaties die op de achtergrond draaien openen.

Om een of meer van de daar vermelde apps uit te schakelen, hoeft u alleen maar naar boven te vegen op elk van de items die u wilt uitschakelen.

Ga verder met de achtergrondgegevens
Deze tweede stap is net zo belangrijk voor het verbeteren van de prestaties van je iPhone 11/11 Pro Max, iPhone X of iPhone 10. Om met dit specifieke aspect om te gaan, zal je het moeten doen:
1. Ga naar de Settings app en zet deze aan;
2. 2. Navigeer vanuit het hoofdvenster naar de Cellular sectie;
3. 4. Zodra u deze selecteert, wordt u doorgestuurd naar de lijst met alle apps waarvan u de gegevens wilt blokkeren;
4. 4. Elk van deze items heeft zijn eigen schakelaars – maak de nodige schakelaars, naar Aan of Uit, als je bedenkt.

Pas nadat u zowel de apps als hun achtergrondgegevens hebt afgesloten of uitgeschakeld, kunt u het proces afronden. De iPhone 11/11 Pro Max, iPhone X of iPhone 10 zou nu soepeler en nog sneller moeten werken, vooral als je veel apps had die eerder uit de bronnen werden gehaald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *