Hoe verwijder ik apps op de iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max?

Het feit dat je dit doormaakt, betekent dat je waarschijnlijk weinig geheugen hebt en dat je je iPhone wilt vrijmaken om goed te kunnen functioneren. Ben je van mening dat het eenvoudig is om apps te installeren op iPhone 11 Pro Max, iPhone Pro en iPhone 11? Zo ja, dan moet je uitzoeken hoe eenvoudig het verwijderen van apps kan zijn.
Hoewel de meeste mensen geen video’s en foto’s zullen verwijderen die hen dierbaar zijn als hun iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11 ruimte tekort komt, zullen ze niet aarzelen om apps te verwijderen die ze als nutteloos beschouwen.
Het verwijderen van apps van iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11 zou wel eens gemakkelijk kunnen zijn. Het is echter niet gemakkelijk om tot een conclusie te komen over de exacte apps die u wilt verwijderen. Veel mensen vinden het moeilijk om voorbij het stadium te komen waarin ze weten welke apps ze precies moeten verwijderen. Maar zodra je zeker weet wat je moet verwijderen, ga je hieronder gewoon verder met het verwijderen van apps op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.
Hoe verwijder ik apps op iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max?
Om apps op de iPhone 11/11 Pro/iPhone 11 Pro Max te verwijderen, hoeft u alleen maar de onderstaande stappen te volgen;
1. 1. Zet uw telefoon aan
2. 2. Ga naar de app die u wilt verwijderen
3. 3. Geef het een lange pers
4. Op dit punt zal een X-knop verschijnen. Gebruik deze knop bij het verwijderen van de app.
Nu moet je weten hoe je apps kunt verwijderen op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *