Hoe te veranderen lettertypen stijl op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max

Als eigenaar van een iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Max moet je weten hoe je je lettertype kunt aanpassen. Verbazingwekkend genoeg zijn er geen problemen met het veranderen van de letterstijl van iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max. Met deze gids kun je de lettertypen van iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max zonder enige moeite aanpassen.

Dat is nog niet alles. Je kunt online speciale lettertypen krijgen en je iPhone er anders uit laten zien dan anderen. Als je de lettertypen op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max wilt wijzigen, hoef je alleen maar de onderstaande stappen te volgen.

Hoe wijzig je de lettertypestijl op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max?
Zet uw iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Max op.
Selecteer de instellingenapplicatie
Selecteer Display en Helderheid.
Klik op “Tekstgrootte”.
Om een lettergrootte te kiezen, hoeft u alleen maar de schuifregelaar te verplaatsen.

U hoeft niet blindelings gebruik te maken van de lettergrootte. U kunt ervoor kiezen om het te bekijken en te zien hoe het eruit zal zien voordat u er gebruik van maakt. Na het bekijken van een voorbeeld van een lettertype, als u zich niet op uw gemak voelt met wat het lijkt, kunt u nog wat meer lettertypes krijgen.

Hiervoor hoef je alleen maar naar de Apple App Store te gaan. Eenmaal in de Apple App Store typt u “Fonts”. Dit helpt u toegang te krijgen tot extra alternatieven.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet u hoe u de lettertypes op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max kunt wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *