Hoe te knippen, kopiëren en plakken op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Na het kopen van een iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max, is het misschien een beetje moeilijk om te weten hoe je moet knippen, kopiëren en plakken. Als je uitdagingen hebt bij het knippen, kopiëren en plakken met iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max, lees dan verder om te weten te komen hoe je deze activiteiten op de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max moet uitvoeren.
Als je kunt knippen, kopiëren en plakken op iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max, zul je veel waarde kunnen halen uit het gebruik van je telefoon. Hoewel deze functies van onschatbare waarde zijn, zijn ze niet zo toegankelijk voor iedereen die niet vertrouwd is met het gebruik van de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max.
Als je weet hoe je moet knippen, kopiëren en plakken op je MacBook of je Windows-computer, zul je het geen uitdaging vinden om te leren knippen, kopiëren en plakken op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Door gebruik te maken van de aanwezigheid van knippen, kopiëren en plakken op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, wordt het heel gemakkelijk om woorden te markeren en eruit te halen.
Je kunt ook woorden kopiëren van e-mail naar tekst en vice versa. Om gebruik te maken van de knip-, kopieer- en plakfunctie op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, volg je gewoon de onderstaande stappen.

Manieren om woorden te kopiëren, te knippen en te plakken op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
Er zijn verschillende manieren om te plakken, te knippen of te kopiëren op de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Van al deze manieren is de meest vertrouwde methode om ervoor te zorgen dat de tekst die u wilt kopiëren, plakken of knippen, geselecteerd is. Na het selecteren van deze tekst is het volgende wat je moet doen, het lang indrukken van de tekst die je wilt bewerken. Door de tekst die u wilt bewerken lang in te drukken, verschijnt er een menubalk.
Deze menubalk geeft u de vrijheid om te kiezen tussen kopiëren, knippen of plakken. Op dit punt hoeft u alleen maar het gereedschap te selecteren waarvan u gebruik wilt maken. Als u gebruik maakt van knippen, kopiëren of plakken terwijl uw iPhone verbonden is met het internet, kunt u gebruik maken van de iOS-knop om de tekst die u hebt gemarkeerd te delen.
Verder kunt u gebruik maken van het vergrootglas om een Google-zoekopdracht uit te voeren. In een leeg veld klikt u gewoon lang op de open ruimte. Hierdoor wordt de “plak”-alternatief popup gemaakt. Om gebruik te maken van plakken, klikt u erop en de tekst die u eerder hebt geselecteerd kan in de lege ruimte worden geplaatst.
Dat is nog niet alles. U kunt ook gebruik maken van de select all alternative, of gebruik maken van knippen om zinnen te verwijderen.
Nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet je weten hoe je moet knippen, kopiëren en plakken op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *