Hoe sluit je achtergrond-apps op Apple iPhone 11/11 Pro Max/11 Pro af?

De onlangs uitgebrachte iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max heeft een aantal zaken gemeen met andere smartphones die voor hen op de markt kwamen. Ze zijn ontworpen om processen en apps uit te voeren zonder dat iemand weet dat ze actief werken.
Het draaien van processen en apps op de achtergrond kan je ervaring met deze telefoons erg soepel maken, ze zijn niet vrij van neveneffecten. Sommige van deze bijwerkingen zijn onder andere het langzaam doorbladeren en het verzwakken van de batterij.
Terwijl het draaien van apps op de achtergrond eigenaren van deze telefoons geweldige ervaringen geeft, kunnen de bijwerkingen van deze acties het moeilijk maken om te genieten van het gebruik van uw apparaat. Dit is een van de redenen waarom u wellicht bepaalde wijzigingen wilt aanbrengen in de vrijloop van apps en processen op de achtergrond.
Als u in de categorie van mensen valt die de voorkeur geven aan het handmatig updaten van hun apps, heeft het geen zin om apps op de achtergrond te laten functioneren. Dit houdt in dat u wat tijd kunt nemen om dingen te repareren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *