Hoe het scherm te spiegelen op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max.

Als u een iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Max bezit en geïnteresseerd bent in het uitvoeren van scherm spiegeling op uw iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max, dan bent u op de juiste pagina. In dit artikel vertellen we u hoe u op twee verschillende manieren aan schermspiegeling kunt doen op uw iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max.
Als je je iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Max wilt spiegelen, kun je besluiten om gebruik te maken van een harddraadverbinding of het draadloos te doen. Als je toegang hebt tot de juiste software en tools, heb je geen probleem als je je iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max naar een televisie wilt spiegelen.

Scherm spiegelen op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max
Als u een iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Max moet koppelen aan een televisie met een draadloze verbinding, moet u een Apple TV hebben.
1. 2. Koop een HDMI-kabel en een Apple TV
2. 2. Koppel de Apple TV aan het draadloze netwerk. 3. Zodra u klaar bent, kunt u gebruik maken van de AirPlay-functie.
3. U kunt beginnen met het afspelen van een video via Safari, YouTube Apps of YouTube.
4. Veeg naar de bovenkant van het scherm vanaf de onderkant, dit maakt het mogelijk voor u om toegang te hebben tot het controlecentrum.
5. 5. Klik op het AirPlay-icoontje. 6. Klik hierna op Apple TV.
6. 6. Klik buiten het Control Center. Dit zal helpen om het te verwijderen. 7. Ga verder en klik op Play om verder te gaan met de film.
7. 7. Zoek apps voor het AirPlay-pictogram

Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet u weten hoe u de schermspiegeling op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Max kunt doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *