Hoe het scherm te laten draaien op iPhone X/iPhone Xr/iPhone Xs/iPhone Xs Max.

De schermrotatiefunctie, beschikbaar op iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone Xs Max, is een van de meest voorkomende, basisopties op een breed scala aan smartphones. Vooral handig bij het benaderen van het web of bij het proberen te lezen van teksten van de telefoon, kan het altijd helpen als je weet hoe je de telefoon aan moet zetten. Nu zullen we u niet alleen laten zien hoe u de schermrotatie kunt activeren wanneer dat nodig is, maar ook hoe u enkele veelvoorkomende problemen met schermrotatie op iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone X kunt oplossen.

Hoe de iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs of iPhone Xs Max scherm te draaien:
1. Ga naar het Home-scherm;
2. 2. Ga naar het snelle instellingenmenu door van onder naar boven te schuiven;
3. 3. Kijk in de rechterbenedenhoek voor dat pictogram met een kleine cirkel en een slotje in het midden;
4. 4. Tik erop en probeer de iPhone te draaien om te zien of er iets verandert.

Normaal gesproken, wanneer deze functie is uitgeschakeld en je op dat pictogram tikt, zou het scherm de eerste keer dat je de positie ervan wijzigt, moeten kunnen draaien. Als u zonder succes op het sloticoontje hebt getikt en het weergavebeeld blijft hetzelfde, ongeacht hoe u het vasthoudt, moet u er rekening mee houden dat er iets mis kan zijn.
En het eerste wat je moet vermoeden is de versnellingsmeter, een sensor die betrokken is bij het draaien van het scherm op de iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone X. Het gebrek aan reactievermogen dat de iPhone laat zien is een aanwijzing. Maar voor de zekerheid, probeer ook de camera app te gebruiken. Als je daar toevallig alle beelden en de knoppen omgedraaid ziet, kun je stoppen met onderzoeken, je hebt je probleem gevonden.

Hoe om te gaan met het scherm zal niet draaien probleem op iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs of iPhone Xs Max:
– U kunt proberen een harde reset uit te voeren op de iPhone en zien of er iets verandert nadat u het apparaat vanaf nul hebt geconfigureerd;
– U kunt ook toegang krijgen tot het servicescherm, voor het geval dat uw provider de optie niet heeft geblokkeerd, en daar een test uitvoeren;
– U kunt direct contact opnemen met de provider en hen vragen of u echt de fabrieksinstellingen moet herstellen of dat ze een andere oplossing hebben om u voor te stellen.

Als alle aanwijzingen leiden tot de noodzaak om die reset uit te voeren, moet u naar de Backup & Reset-optie gaan. Pas als u zeker weet dat al uw gegevens veilig zijn, kunt u deze handleiding lezen en de stap voor stap instructies volgen.
Haast je niet om iets stoms te doen en raak de iPhone ook niet aan. Je hebt het misschien online gelezen, maar, serieus, denk je dat je een software probleem kunt oplossen met een klap van een elektronisch apparaat? Dat dachten we ook, onze gids hier is de meest betrouwbare optie. Dus als de iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs of iPhone Xs Max niet reageert op een andere zachte oplossing, doe dan niets harders dan het vanaf nul te configureren! Dit soort reset is bekend om allerlei problemen aan te pakken en het scherm zal niet draaien is niet zo’n gecompliceerd probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *