Hoe gebruik je iPhone 7/7 Plus/6s/6s Plus/6/6/6 Plus/SE Multi venster en gesplitste schermweergave

Voor degenen die in het bezit zijn van de iPhone 7/7 Plus/6s/6s Plus/SE, kent u waarschijnlijk al de geweldige nieuwe functies die beschikbaar zijn op deze smartphone. Maar een van de functies die veel mensen niet kennen is het gebruik van de Multi Window-modus en de Split Screen-modus om meerdere apps tegelijk te bekijken.
Deze Split Screen-functie op iPhone 7/7 Plus/6s/6s Plus/6/6 Plus/SE maakt het gemakkelijk om te multitasken zonder te hoeven schakelen tussen apps. Maar voordat u deze functies gebruikt, moet u op de iPhone 7/7 Plus/6s/6s Plus/6 Plus/SE Multi Window en Split Screen inschakelen. De volgende instructies leren u hoe u de Multi Window-modus en de gesplitste schermweergave kunt inschakelen. Daarna volgt u de stappen voor het gebruik van deze functies op uw smartphone.

Schakel het gesplitste scherm op de iPhone 7/7 Plus/6s/6s Plus/6/6 Plus/SE in.
1. 1. Zet uw smartphone aan.
2. 3. Raak de instellingenapplicatie aan.
3. 3. Druk op Weergave & Helderheid.
4. 5. Kies Beeld onder de rubriek DISPLAY ZOOM.
5. 5. Kies ingezoomd.
6. 6. Kies op Set.
7. 8. Druk op “Gebruik ingezoomd”.

8. Nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, weet u hoe u Multi Window en Split Screen kunt inschakelen op de iPhone 7/7 Plus/6s/6s Plus/6/6 Plus/SE. Wanneer deze functie is ingeschakeld, kunt u multitasken en meerdere verschillende apps tegelijk uitvoeren zonder dat u op uw smartphone tussen de applicaties hoeft te schakelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *