Hoe de ontwikkelaarswijze op de iPhone 8/8 Plus, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr in te schakelen?

Zo verbazingwekkend als een iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone Xr eruit zou zien, is wat je ziet, als gemiddelde gebruiker, slechts het topje van de ijsberg. Meer ervaren gebruikers en ontwikkelaars, het soort personen dat grenzen wil verleggen en nieuwe instellingen wil verkennen – min of meer gerelateerd aan veiligheid, maar niet alleen – kunnen altijd de Developer Mode inschakelen.

De reden waarom je de Developer Mode op je iPhone niet kunt zien is heel eenvoudig – deze verborgen functies zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar dit argument alleen is niet genoeg om aan te geven dat als je de ontwikkelmodus op iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 8 of iPhone 8 Plus inschakelt, je het risico loopt dat je een of andere vorm van schade veroorzaakt.
Als woorden als ROM’s van derden en USB-debugging voor u zinvol zijn, moet u misschien de Developer Mode eens proberen. Wat je ook wilt ervaren met je nieuwe iPhone, wij zullen niet degenen zijn die zich verzetten. Integendeel, we zijn hier om je te laten zien hoe je de fascinerende functies van deze modus kunt ontgrendelen. Dus, hier is de gids waar je naar op zoek bent:

Om de Developer Mode op iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 8 of iPhone 8 Plus in te schakelen…
1. U moet de iPhone eerst aansluiten op een computer, of het nu een Mac of een PC is.
2. 2. Als de iPhone is aangesloten, houdt u de Home- en Power-toetsen ingedrukt (7, misschien 10 seconden);
3. 3. Daarna kunt u de aan/uit-knop loslaten en de Home-knop nog ongeveer 10 seconden ingedrukt houden;
4. 4. Tot slot, wanneer u de Home-knop loslaat, zijn er twee indicatoren waar u naar moet zoeken:
1. Het scherm van de iPhone moet zwart blijven;
2. 2. De iTunes zal melden dat het een apparaat heeft gedetecteerd in de Recovery Mode en dat u eerst de iPhone moet herstellen om het te kunnen gebruiken met iTunes.

Wanneer de twee bovengenoemde aspecten zijn gedetecteerd, is het een duidelijk teken dat je in de Developer Mode of de iPhone DFU Reset zoals het vaak wordt genoemd. Nu je weet wat je moet doen, negeer dan niet de instructies over hoe je de DFU-modus veilig kunt afsluiten. Wat heeft het voor zin om te weten hoe je de Developer Mode op een Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone Xr kunt inschakelen, als je er niet zonder problemen uit kunt komen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *