Hoe de Developer Mode op iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR in te schakelen

Als je hebt gehoord over de Developer Mode, maar je hebt het niet gezien op je iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR, dan is dat om een voor de hand liggende reden. Apple heeft deze run mode ontworpen voor de meer geavanceerde en ervaren gebruikers (zoals ontwikkelaars en allerlei personen die geavanceerde dingen uitproberen). De optie zit dus niet in het zicht, maar is ook niet ontoegankelijk voor de gemiddelde gebruiker.
Ervan uitgaande dat je weet waar je het moet zoeken en hoe je het moet activeren, zul je geen beperkingen hebben in het genieten van de Developer Mode en alle geavanceerde functies die erbij horen. Sommigen zouden kunnen vrezen dat als het verborgen is, het iets gevaarlijks moet zijn om uit te proberen, maar we smeken om het anders te doen.
Hier is een eenvoudige test die je antwoord zal geven: ben je geïnteresseerd in USB-debugging of ROMS van derden? Als je dat bent, dan kun je verder gaan met het lezen en in de praktijk brengen van deze tutorial. Als je er nog nooit van gehoord hebt, zul je waarschijnlijk niets missen door de Developer Mode op de iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR en iPhone X niet te testen. Hoe dan ook, we zullen je laten zien wat er gedaan moet worden!

De juiste stappen voor het inschakelen van de ontwikkelmodus op een iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR:
1. Eerst moet u een verbinding tot stand brengen tussen de iPhone waar u de Developer Mode wilt inschakelen en een computer (het kan elke soort computer, PC of Mac zijn);
2. 2. Zodra de twee zijn aangesloten, neemt u de iPhone en houdt u de Home- en de Aan/uit-knoppen vast – misschien moet u dit 7-10 seconden doen;
3. 3. Vervolgens kunt u de Power-opdracht loslaten, maar de Home-toets ingedrukt houden – nog zo’n 10 seconden;
4. 4. Wanneer je de Home-toets loslaat, moet je merken dat het scherm zwart blijft en dat er een bericht opduikt in iTunes (dit laatste is een melding dat iTunes een apparaat heeft gedetecteerd in de herstelmodus en dat je het apparaat moet herstellen om het te kunnen gebruiken).

Met het zwarte scherm en het bericht in iTunes kunt u zien dat de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR in DFU Reset (een andere naam van de Developer Mode). U bent veilig in deze modus gekomen, maar negeer de stappen voor het verlaten van de DFU-modus niet. Dan kunt u genieten van deze nieuwe en opwindende ervaring zonder beperkingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *