Documenten afdrukken vanaf de iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10

Met zoveel informatie die gemakkelijk toegankelijk is op al onze elektronische apparaten, is het zeldzaam geworden om een document af te drukken. Maar juist omdat je het niet al te vaak doet, zou je verbaasd kunnen zijn om te ontdekken dat, wanneer je het echt nodig hebt, je niet weet hoe je het moet doen. Er komt een dag dat je je afvraagt of je documenten kunt afdrukken vanaf de iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 . Wat heeft het voor zin om te weten dat je het kunt als je geen idee hebt hoe je moet beginnen?
Gelukkig voor u, de iPhone is niet clueless en de AirPrint functie is er voor u. Zolang je een AirPrint-printer tot je beschikking hebt, is de iOS-software klaar.

Korte draadloze printgids voor iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 :
Nu u weet dat uw iPhone zo goed als is uitgerust voor een breed scala aan printtaken, verwacht u dat alles soepel verloopt. U moet de documenten openen, op de printoptie tikken en, indien nodig, enkele basisselecties afhandelen. Het laatste aspect zal meestal interfereren wanneer u een specifieke printer moet selecteren uit de lijst met opties. Om het duidelijk te maken, laten we de specifieke stappen doorlopen:
1. 1. Zet de app aan met de documenten die u wilt afdrukken;
2. 2. Identificeer de afdrukoptie, die zich meestal bevindt bij het pictogram Delen of de Instellingen;
3. 3. Druk op de knop Afdrukken;
4. 4. Kijk naar de voor AirPrint geschikte printers die daar beschikbaar zijn (Epson, Lexmark, Brother, enz.);
5. 5. Typ het aantal afgedrukte exemplaren dat u nodig hebt, als u op meer dan één exemplaar mikt;
6. 6. Tik nog één keer op de knop Afdrukken en wacht erop – uw document moet in de volgende seconden worden afgedrukt!

Als het nog steeds niet erg duidelijk is voor u, laten we ons dan voorstellen dat u probeert de inhoud van een e-mail die u net op de iPhone 11/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 hebt ontvangen, af te drukken. Zoals verwacht, zult u moeten beginnen met het openen van die e-mail en het zoeken naar de speciale afdrukoptie. Deze zal zichtbaar zijn zodra u de antwoordoptie selecteert en aan het einde van de pagina wordt de knop Afdrukken weergegeven. Een tikje erop zou meer dan genoeg moeten zijn om de printer uw e-mail te laten verwerken en de iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 om draadloos af te drukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *