Wekker instellen, bewerken en verwijderen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus

Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus bezitten, willen jullie weten hoe je de wekkerfunctie gebruiken. De Galaxy S20 Wekker doet geweldig werk om je wakker te maken of je te herinneren aan belangrijke gebeurtenissen. U de klok ook gebruiken als een stopwatch om de tijd bij te houden tijdens het hardlopen. De wekker op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus heeft een geweldige snooze-functie die geweldig is om te hebben, vooral als het hotel waar je verblijft tijdens het reizen geen wekker heeft.

Deze handleiding leert je hoe je de wekker-app instellen, bewerken en verwijderen met een ingebouwde widget en gebruik je eenvoudig de snooze-functie op je Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Alarmen beheren
Een nieuwe alarmcentrale Apps > Klok > Maken maken. Stel de onderstaande opties in op de gewenste instellingen.
• Tijd: Raak de pijl-omhoog of pijl-omlaag aan om de tijd in te stellen dat het alarm afgaat. Raak am/pm aan om het tijdstip van de dag te schakelen.
• Alarmrehals: Raak aan op welke dagen het alarm wordt herhaald. Markeer het vak Wekelijks herhalen om het alarm wekelijks op de geselecteerde dagen te herhalen.
• Alarmtype: stel in hoe het alarm klinkt wanneer het wordt geactiveerd (Geluid, Trillingen of Trillingen en geluid).
• Alarmtoon: Stel het geluidsbestand in dat wordt afgespeeld wanneer het alarm wordt geactiveerd.
• Alarmvolume: Sleep de schuifregelaar om het alarmvolume aan te passen.
• Snooze: Druk op de schakelaar om de snoozefunctie aan en uit te schakelen. Raak Snooze aan om de snooze-instellingen aan te passen en stel een INTERVAL in (3, 5, 10, 15 of 30 minuten) en REPEAT (1, 2, 3, 5 of 10 keer).
• Naam: Stel een specifieke naam in voor het alarm. De naam verschijnt op het display wanneer het alarm afgaat.

Een alarm uitschakelen

De Snooze-functie instellen
Voor degenen die de Galaxy S20 Snooze-functie willen inschakelen nadat een alarm klinkt, raak en veeg het gele “ZZ”-teken in elke richting. De Snooze-functie moet eerst in de alarminstellingen worden ingesteld.

Een alarm verwijderen
Als je een alarm wilt verwijderen op de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus, ga dan naar het alarmmenu. Druk vervolgens het alarm dat u wilt verwijderen en aanraakt vast. Als u het alarm wilt uitschakelen en het alarm wilt opslaan voor later gebruik, drukt u de klok aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *