Vingerafdruksensor gebruiken op galaxy s20

Voor degenen die eigenaar zijn van een Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus, weet u misschien niet van de vingerafdruksensor. Met deze vingerafdruklezer op galaxy s20 u Samsung of Android Pay gebruiken en inloggen op apps of websites met uw vingerafdruk als wachtwoord.
Voor degenen die willen weten hoe de vingerafdruksensor op de Galaxy S20 te gebruiken, ga naar Instellingen > Vergrendelingsscherm en beveiliging > Schermvergrendelingstype > Vingerafdrukken en volg de instructies op het scherm om de vingerafdrukscanner op de Galaxy S20 in te schakelen en in te stellen. Later kun je terugkomen en meer vingerafdrukken toevoegen of vingerafdrukken verwijderen die overeenkomen met de Galaxy S20-vingerafdruksensor.
De belangrijkste reden waarom je zou willen weten hoe je de Galaxy S20 Fingerprint reador in te stellen is om je duim te kunnen gebruiken om de smartphone met één hand te ontgrendelen. Een andere reden waarom je de vingerafdrukscanner op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus moet gebruiken, is dat je verschillende wachtwoorden wilt intikken wanneer je op het web surft met een inlogpagina of verschillende apps downloadt om een Samsung-account te verifiëren. Het volgende is een handleiding over het instellen van de verbeterde Galaxy S20 Vingerafdruksensor.

De vingerafdruksensor instellen
De Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus maken het gemakkelijk om je smartphone te beschermen met de nieuwe en verbeterde ingebouwde vingerafdrukscanner op beide nieuwe smartphones van Samsung. U hoeft niet te knoeien met wachtwoorden of patronen om uw apparaat te ontgrendelen. Het is eenvoudig te gebruiken en eenvoudig in te stellen voor de eerste keer.
1. Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in
2. Ga naar het vergrendelingsscherm en de beveiliging in de instellingen
3. Selecteer vingerafdruk en vervolgens +Vingerafdruk toevoegen
4. Volg de instructies totdat 100% van uw vingerafdruk is gescand
5. Een back-upwachtwoord instellen
6. Selecteer Ok om vingerafdrukvergrendeling in te schakelen
7. Nu om je telefoon te ontgrendelen houd je gewoon je vinger op de home-knop

Als uw Galaxy S20 of Galaxy S20 wordt gestolen, kan de vingerafdrukscanner helpen om uw persoonlijke gegevens veilig te houden, maar de telefoon wordt niet voor u teruggeefd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *