Samsung Galaxy S20: veilige modus in- of uitschakelen

De Samsung Galaxy S20 beschikt over veilige modus waarmee gebruik kan worden gemaakt van toegang tot het besturingssysteem met standaardsoftware voor het geval er problemen zijn met het oplossen van problemen op de Galaxy S20. Bovendien u de veilige modus gebruiken als geïnstalleerde apps niet meer werken of als de Galaxy S20 blijft opnieuw opstarten.
Voor degenen die niet weten wat de veilige modus is, is het een andere modus die de Galaxy S20-omgeving plaatst waarmee gebruikers applicaties veilig kunnen verwijderen, bugs kunnen verwijderen. De beste tijd om de veilige modus te gebruiken op de Galaxy S20 is wanneer je merkt dat een app in de war raakt en je het normaal gesproken niet verwijderen, gewoon overschakelen naar de veilige modus van de Samsung Galaxy S20 en het zal heel gemakkelijk zijn om het te verwijderen zonder je apparaat te schaden. Nadat je de problemen hebt opgelost, kun je de Galaxy S20 uit de veilige modus halen en de smartphone gebruiken zoals normaal. Hieronder vindt u instructies over het inschakelen van de veilige modus en hoe u de Galaxy S20 uit de veilige modus halen.

Veilige modus inschakelen op Samsung Galaxy S20:
1. Schakel de Galaxy S20 uit
2. Houd de power/lock-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat u het “Galaxy S20”-logo ziet
3. Wanneer het logo verschijnt, houdt u onmiddellijk de knop Volume omlaag in, terwijl de aan/uit-knop wordt losgegeven
4. Houd het volume laag totdat uw telefoon klaar is met opnieuw opstarten
5. Als het succesvol is geladen, wordt er linksonder in het scherm een “veilige modus” weergegeven
6. Laat de knop Volume omlaag los
7. Als u de “veilige modus” wilt afsluiten, drukt u op de power/lock-toets en drukt u op Opnieuw opstarten

Het is belangrijk op te merken dat wanneer de Galaxy S20 in de veilige modus staat, dit alle services en apps van derden uitschakelt totdat de Galaxy S20 uit de veilige modus is. Hierdoor u snel in het apparaat komen, in- of uitschakelen wat u nodig hebt en vervolgens opnieuw opstarten.

Hoe krijg je Galaxy S20 uit de veilige modus:
• Start de Galaxy S20 opnieuw op en keert terug naar de normale modus
• Voer herstelmodus in (Leer hoe je de herstelmodus ingaat op de Galaxy S20)
• Verwijder de batterij en zet hem na 5 minuten terug (Lees meer hoe je de Galaxy S20-batterij verwijdert)

Er is gemeld dat sommige Galaxy S20-modellen, kan vereisen dat u de Volume Down-knop ingedrukt houdt tijdens het opstarten op dezelfde manier als het inschakelen van de veilige modus.
Met de bovenstaande instructies kun je de ‘veilige modus’ invoeren op je Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. Ook deze handleiding moet helpen wanneer u de Galaxy S20 in de veilige modus wilt opstarten wanneer u problemen met afzonderlijke apps oplost en problemen wilt oplossen die betrekking hebben op apps.
.

Hoe krijg je Galaxy S20 uit de veilige modus

De Samsung Galaxy S20 is een geweldige smartphone, en het kennen van een aantal tips zoals hoe de veilige modus in te voeren in Samsung Galaxy S20 en ook hoe de veilige modus te verlaten zal u toelaten om meer controle over de Galaxy S20 hebben. Het is belangrijk om te weten hoe je Galaxy S20 uit de veilige modus krijgen en de veilige modus in te schakelen voor het geval er problemen zijn met de Galaxy S20. Er zijn verschillende handige redenen waarom u de Galaxy S20 in de veilige modus wilt krijgen, zoals wanneer u problemen hebt met afzonderlijke apps en problemen wilt oplossen die betrekking hebben op apps die bevriezen, resetten of traag uitvoeren.
Maar als je deze problemen eenmaal hebt opgelost, willen velen weten hoe je De Galaxy S20 uit de veilige modus krijgen. De volgende zijn drie verschillende methoden om de Galaxy S20 uit de veilige modus te krijgen, wat ook voor de Galaxy S20+ Plus zal werken.

Volg deze instructies om te leren hoe je galaxy S20 uit de veilige modus krijgen:
• Start de Galaxy S20 opnieuw op en keert terug naar de normale modus
• Voer herstelmodus in (Leer hoe je de herstelmodus ingaat op de Galaxy S20)
• Verwijder de batterij en zet hem na 5 minuten terug (Lees meer hoe je de Galaxy S20-batterij verwijdert)
Met behulp van een van de drie bovenstaande methoden u de veilige modus op de Galaxy S20 verlaten. Dit moet het mogelijk maken om problemen met het oplossen van problemen met individuele apps op te lossen en problemen met betrekking tot apps die bevriezen, resetten of traag uitvoeren op de Galaxy S20 en vervolgens de veilige modus op de Galaxy S20 Plus afsluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *