Melkweg S20 en Melkweg S20+ Plus: hoe de energiebesparende modus aan te houden

Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus bezitten wil je misschien weten hoe je de Power Saving Mode permanent aan kunt houden. De reden hiervoor is dat de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus niet de mogelijkheid hebben om de batterij te vervangen zoals oudere Galaxy apparaten. Daarom is het belangrijk om de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus permanent in de Power Saving Mode te kunnen plaatsen om de batterij te sparen in tijden dat u uw Samsung Galaxy niet kunt opladen.
De energiebesparende modus op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus vermindert het stroomverbruik en stelt u in staat om de smartphone voor een langere periode te gebruiken. U kunt de spaarstand op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus inschakelen door naar de statusbalk te gaan.
De standaard Samsung instelling is zo ingesteld dat de energiebesparende modus op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus alleen wordt geactiveerd als de levensduur van de batterij van de smartphone minder dan 20% is. Maar voor degenen die de Power Saving Mode op de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus steeds willen inschakelen, leggen we hieronder uit hoe u dit kunt doen.

Hoe u de Power Saving Mode permanent aan kunt houden voor de Galaxy S20 & Galaxy S20+ Plus:
1. 1. Zet de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus aan.
2. 2. Selecteer in het menu
3. 3. Ga dan naar Instellingen
4. 4. Selecteer op “Batterij”.
5. 5. Selecteer op “Energiebesparende modus”.
6. 6. Selecteer op “Start Power Saving,” hieronder zijn enkele van de opties die u zult zien:
– Bij 5% batterijvermogen
– Bij 15% batterijvermogen
– Bij 20% batterijvermogen
– Bij 50% batterijvermogen
7. 7. Selecteer op “Onmiddellijk”.

Nadat u de stappen van hierboven heeft gevolgd, kunt u uw Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus direct in de Power Saving Mode zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *