Hoe unkown-gesprekken op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren

Het is gebruikelijk om een oproep te ontvangen van een onbekend nummer op je Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus. In de meeste gevallen komen deze onbekende oproepen over het algemeen van telemarketeers en wilt u misschien weten hoe u deze onbekende oproepen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus blokkeren.
Het is belangrijk op te merken dat Samsung noemt het oproep blokkeren als “afwijzing,” dus we zullen met behulp van die term door elkaar met “blok.” Hieronder leggen we uit hoe je oproepen op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus blokkeren voor onbekende bellers/nummers en van individuele bellers.

Oproepen van alle onbekende bellers blokkeren
Een belangrijk probleem is dat de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus oproepen krijgen van onbekende nummers. De beste manier om deze oproepen te blokkeren is door naar de “Auto reject list” te gaan en de optie te selecteren om oproepen van “Onbekende bellers” op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren. Het enige wat u hoeft te doen is de goggle OP te schakelen en u zult niet langer worden gehinderd door bellers die hun inkomende nummer blokkeren.

Oproepen van individuele beller blokkeren

Een andere methode die u gebruiken om een individueel nummer of contact op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren, is door naar de telefoontoepassing te gaan. Tik op Oproeplogboek en selecteer het nummer dat u wilt blokkeren. Selecteer vervolgens ‘Meer’ in de rechterbovenhoek en vervolgens ‘Toevoegen aan de lijst automatisch weigeren’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *