Hoe uit te schakelen en op mijn tijdschrift op Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus

Zowel de nieuwe Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus hebben prachtige nieuwe ontwerpen en kan eventueel een van de beste smartphones in . Het nieuwe vlaggenschip Samsung Galaxy heeft prachtige nieuwe functies, maar sommige gebruikers willen Mijn Magazine uitschakelen en uitschakelen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. De My Magazine app (eigenlijk Flipboard) neemt volledig het hele aspect van je smartphone over en niet iedereen vindt dat leuk. Hieronder leggen we uit hoe je My Magazine uitschakelen en uitschakelen op zowel de Samsung Galaxy S20 als de Galaxy S20+ Plus.
De Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus hebben verschillende homescreens voor eigenaren om apps en widgets toe te voegen, maar als je vanaf je hoofdscherm naar links veegt, zie je een volledig scherm “My Magazine” over de Samsung Galaxy. My Magazine is zeer aanpasbaar en je veel inhoud toevoegen aan de voor- en middenzijde van het apparaat. Of dat nu nieuwsalert, sportuitslagen en hoogtepunten, zaken, kunst en mooie foto’s of achtergronden, en zelfs sociale waarschuwingen. Alles kan worden aangepast, en dat omvat Facebook, Twitter, en tal van andere sociale netwerken.

Mocht je Galaxy S20 My Magazine aan of uit houden
De uiteindelijke beslissing komt neer op u, als elke smartphone eigenaar is anders, en iedereen maakt gebruik van een apparaat op een bepaalde manier. Het is belangrijk op te merken dat My Magazine voortdurend meerdere bronnen bijwerkt om nieuws en informatie te leveren, wat de levensduur van de batterij van de smartphone beïnvloedt. Als je probeert de meeste batterijduur te krijgen van de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus, is het uitschakelen van My Magazine misschien een goed idee.

Schakel Mijn magazine uit op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus
Je de Functie Mijn Magazine op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus op verschillende manieren uitschakelen. Het instellingenmenu is niet extreem gebruiksvriendelijk en verborgen diep in instellingen die je my magazine vindt en hoe je het uitschakelen.
De beste manier om Galaxy S20 My Magazine uit te schakelen is door lang ergens op je homescreen te drukken waar je geen toepassingspictogrammen hebt, en de Galaxy S20 gaat naar de bewerkingsmodus op homescreen. Hier wijzigt u achtergronden, voegt u widgets toe of wijzigt u de instellingen voor het startscherm met het instellingenpictogram rechtsonder. Selecteer de knop ‘Startscherminstellingen’ en maak het vak Mijn tijdschrift ontmarkeren.

Zet mijn magazine uit op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus

Een veel voorkomende reden waarom iemand My Magazine zou willen uitschakelen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus is om meer ruimte te creëren (Hoe voeg je meer geheugen toe aan de Galaxy S20) en bespaar je extra batterijduur door Mijn Magzine volledig uit te schakelen. De Galaxy S20 zit vol met bloatware en onnodige apps. Dit alles kan worden uitgeschakeld en daadwerkelijk uitgeschakeld in de instellingen.
Zodra u de functie Mijn tijdschrift hebt uitgeschakeld, wordt deze volledig uitgeschakeld en volledig uitgeschakeld. Het zal niet langer waardevolle ruimte in beslag nemen op uw homescreen, en zal nergens zichtbaar zijn, behalve de lijst off toepassingen in de manager sectie.
Als u om welke reden dan ook besluit dat u My Magazine een nieuwe poging wilt doen of de functie wilt retourneren, voert u gewoon dezelfde stappen in omgekeerde volgorde uit en schakelt u deze in of schakelt u deze opnieuw in in de instellingen voor thuisscherm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *