Hoe te blokkeren bellen van een persoon op Galaxy S20

Iedereen ontvangt die ongewenste oproepen van mensen die blijven bellen, zelfs als u niet wilt worden gecontacteerd door hen. Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus bezitten, wilt u misschien weten hoe u oproepen blokkeren van een individueel contact. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je oproepen op je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus wilt blokkeren. Het is belangrijk op te merken dat Samsung noemt het oproep blokkeren als “afwijzing,” dus we zullen met behulp van die term door elkaar met “blok.” Hieronder leggen we uit hoe je oproepen op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus blokkeren voor een individueel contact.

Hoe individueel contact Galaxy S20 te blokkeren
U ook een telemarketeer blokkeren of gewoon een persoon die u non-stop blijft bellen. Hoe dan ook, volg gewoon de onderstaande instructies over het blokkeren van een individueel nummer op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus:

1. Schakel de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in.
2. Ga naar de telefoonapplicatie.
3. Ga naar het oproeplogboek.
4. Selecteer op het nummer dat u wilt blokkeren.
5. Selecteer ‘Meer’ in de rechterbovenhoek.
6. Selecteer vervolgens ‘Lijst toevoegen aan automatisch weigeren’.

Nadat u de bovenstaande instructies hebt opgevolgd, hebt u de persoon geblokkeerd om opnieuw contact met u op te nemen. Maar als u om welke reden dan ook een nummer uit die lijst automatisch afwijzen wilt verwijderen, doet u gewoon hetzelfde en kiest u ‘verwijderen uit de lijst automatisch weigeren’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *