Hoe split screen view en multi-venster te gebruiken op Galaxy S20

Het mooie van zowel de Samsung Galaxy S20 als de Galaxy S20+ Plus is de mogelijkheid om apps te bekijken in de ‘Split Screen View’ en Multi Window Mode. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om twee apps tegelijkertijd te openen en te draaien. Voordat je Split Screen en Multi Window gebruiken op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus, moet je dit inschakelen in het instellingenmenu.
Hieronder leren we je hoe je eerst Split Screen View en Multi Window Mode inschakelen en vervolgens hoe je deze functies gebruiken op zowel de Galaxy S20 als de Galaxy S20+ Plus.

Multi Window-modus inschakelen op galaxy S20
Mogelijk moet u Multi Window inschakelen in het menu Instellingen om de functie te kunnen gebruiken. Volg de insturctions hieronder:
1. Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in
2. Ga naar het menu Instellingen
3. Ga naar het venster Multi onder Apparaat
4. Schakel in de rechterbovenhoek van het scherm het venster Multi in op Aan
5. Schakel de inhoud standaard in de modus Meerdere vensters in door het vakje naast Openen in de weergave met meerdere vensters in te schakelen

Nadat je de Multi Window-modus en Split Screen View op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus hebt ingeschakeld, controleer je of je een grijze halve of halve cirkel op het scherm hebt. Deze halve cirkel of halve cirkel op het Galaxy S20-scherm betekent dat je de instellingen hebt ingeschakeld en dat je klaar bent om te beginnen met de splitscreenmodus.
Om deze functies te gebruiken, moet u met uw vinger op de halve cirkel tikken om meerdere vensters naar de bovenkant te brengen. Nadat u dit hebt gedaan, sleept u de pictogrammen van het menu naar het venster waarin u het wilt openen. Een geweldige functie op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus is de mogelijkheid om het formaat van het venster te wijzigen door de cirkel in het midden van het scherm te drukken en vast te houden en deze te plaatsen op de nieuwe locatie die u wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *