HOE SIM-PIN TE VERANDEREN OP GALAXY S20 EN GALAXY S20 + PLUS

Sommigen hebben de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus genoemd als een van de beste smartphones van . Voor degenen die eigenaar zijn van de Samsung Galaxy, wilt u misschien weten hoe u de sim-pin op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus wijzigen, maak je geen zorgen, we leggen hieronder uit hoe je dit doen.
Het is belangrijk om de simpin op je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus te kunnen wijzigen, omdat het de telefoon- en internetfunctie voor de Samsung Galaxy S20 kan ontgrendelen. Ook is de SIM-pin soms vereist bij het inschakelen van de Samsung Galaxy S20. Het volgende helpt je hoe je de simpin op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus wijzigen als je je simpin bent vergeten.

Hoe sim-pin te veranderen op Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus
1. Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in
2. Ga vanaf het startscherm naar Instellingen
3. Ga naar Beveiliging
4. Selecteer op SIM-pinopties

Nu in het Submenu van Samsung Galaxy kun je de simpin wijzigen. Voordat je je simpin wijzigen, moet je eerst één keer je oude pin invoeren. Dan kun je de pin van je simkaart op de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus wijzigen.
Nadat u een nieuwe pincode op uw simkaart hebt ingesteld, blijft deze in de toekomst geldig. Het is belangrijk op te merken dat soms wanneer u uw Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus inschakelt, de pincode van de simkaart kan worden aangevraagd om te worden ingevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *