Hoe samsung Galaxy S20 Power Button niet werkt vast te stellen

Voor degenen die eigenaar zijn van de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20 + Plus, u problemen hebben gehad met de aan/uit-knop die niet werkt. Sommigen hebben gemeld dat de Samsung Galaxy S20 aan/uit-knop niet werkt. Er is gezegd dat dit gebeurt wanneer u op de aan/uit-knop aan de zijkant van de Galaxy S20 drukt om de Galaxy wakker te maken en het niet wordt ingeschakeld of reageert. Hoewel de knoppen het scherm oplichten, gaat de Galaxy S20 niet aan wanneer u op de aan/uit-knop drukt. Ook lijkt het erop dat deze problemen gebeurt wanneer je een oproep en de Galaxy S20 ringen, maar het scherm blijft zwart en reageert niet.

Galaxy S20-aan/uit-knop werkt niet probleemoplossing
Sommige methoden om te gebruiken voor een poging om een kapotte Galaxy S20-aan/uit-knop op te lossen, worden hieronder uitgelegd. Het is mogelijk dat dit probleem optreedt nadat u een slechte app hebt geïnstalleerd. Het is aan te raden om te proberen je telefoon in de veilige modus te brengen en de aan/uit-knop te testen (Meer informatie over hoe je de Galaxy S20 in en uit de veilige modus krijgt).
Op dit moment in de tijd, het is gezonken als een malware of app dit probleem veroorzaakt, maar het uitvoeren van veilige modus is een goede oplossing om te controleren of een onrustige app is de oorzaak van de Galaxy S20 aan/uit-knop probleem. Een andere optie om een niet werkende aan/uit-knop op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te repareren, is om de smartphone te resetten naar fabrieksinstelling als het probleem blijft bestaan na het uitvoeren van de veilige modus. Zodra de telefoon is gereset, moet u ervoor zorgen dat de nieuwste software-update van uw provider wordt uitgevoerd. Misschien wilt u bij uw serviceprovider nagaan wat de meest recente systeemupdateversie van de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus moet zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *