Hoe gesprekken op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren

Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus hebben gekocht, wilt u misschien weten hoe u oproepen van een individu of van onbekende bellers blokkeren. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je oproepen op je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus wilt blokkeren, vooral omdat steeds meer spammers en telemarketeers nu contact opnemen met mensen op hun smartphone.

Samsung verwijst naar haar oproep blokkeren als “afwijzing,” dus we zullen met behulp van die term door elkaar met “blok.” Hieronder leggen we uit hoe je oproepen op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus blokkeren.

Oproepen blokkeren uit de lijst Automatisch weigeren
Een veelvoorkomende manier om oproepen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren, is door naar de Telefoon-app zelf te gaan. Zodra u bij de telefoon-app bent, selecteert u ‘Meer’ in de rechterbovenhoek, gevolgd door ‘Instellingen’. De tweede optie in de lijst moet ‘Afwijzing van oproepen’ zijn. Daar gaan we heen. Dus, tik. Tik nu op ‘Lijst automatisch weigeren’.

Zodra je op deze pagina bent, kun je een telefoonnummer of een contactpersoon invoeren om te blokkeren op je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus. Bovendien, als je iemand hebt geblokkeerd in het verleden, zullen deze nummers hier ook verschijnen, dus het is een gemakkelijke plek om mensen uit de afwijzingslijst te verwijderen als je wilt.

Oproepen van alle onbekende bellers blokkeren
Een belangrijk probleem is dat de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus oproepen krijgen van onbekende nummers. De beste manier om deze oproepen te blokkeren is door naar de “Auto reject list” te gaan en de optie te selecteren om oproepen van “Onbekende bellers” op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren. Het enige wat u hoeft te doen is de goggle OP te schakelen en u zult niet langer worden gehinderd door bellers die hun inkomende nummer blokkeren.

Oproepen van individuele beller blokkeren
Een andere methode die u gebruiken om een individueel nummer of contact op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te blokkeren, is door naar de telefoontoepassing te gaan. Tik op Oproeplogboek en selecteer het nummer dat u wilt blokkeren. Selecteer vervolgens ‘Meer’ in de rechterbovenhoek en vervolgens ‘Toevoegen aan de lijst automatisch weigeren’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *