Hoe gebruik je S Note op galaxy s20 en Galaxy S20+ Plus

Zowel de Samsung Galaxy S20 als De Galaxy S20+ Plus worden geleverd met de S Note-app die al vooraf is geïnstalleerd op de smartphone. De Samsung S Note-app zorgt ervoor dat gebruikers snel en gemakkelijk zowel handgeschreven als getypte notities kunnen maken over de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. Een leuke nieuwe functie over de Galaxy S20 S Opmerking is dat je deze notities nu synchroniseren met Evernote.

Notities typen of tekenen in S-notitie
Als je de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus wilt gebruiken om een nieuwe notitie in S Note te maken, verschijnt er een Pen-tool in de linkerbovenhoek van het scherm. Ook de manier waarop u schakelen tussen vrije hand schrijven en getypte notities is door gewoon selecteren of naast de pen tool of vouw de pen gereedschap menu en selecteer het type van het schrijven van gebruiksvoorwerp, kleur, en nog veel meer. Het is belangrijk op te merken dat sommige van de Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus schrijftools dikkere tips hebben dan andere.

De S Note op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus wordt geleverd met ongedaan gemaakte en opnieuw-acties die boven aan het scherm te vinden zijn. Selecteer op de menuknop in de rechterbovenhoek om nog meer acties uit te voeren. Hier ga je naartoe als je een pagina aan je notitie wilt toevoegen. U ook uw notities delen in dit menu.

Sjablonen wijzigen en meer opties openen in S-notitie
De Galaxy S20 S Note-app wordt geleverd met veel verschillende sjablonen, waaronder checklists, agendanotities voor vergaderingen, lege bladen en optieopties. Wanneer u S Note voor de eerste keer start, wordt u gevraagd een standaardsjabloon te kiezen. Je het altijd later wijzigen, maar dit is de sjabloon die S Note standaard gebruikt voor nieuwe notities bij het gebruik van je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus.
Als u meer opties op een pagina wilt krijgen, selecteert u de menuknop. Met deze opties u zelfs een schets opnemen, notities vergroten en veel meer coole dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *