HOE GEBRUIK JE DE SAMSUNG GALAXY S20+ PLUS ALS ZAKLAMP

In de tijd dat je een Samsung Galaxy S20+ Plus hebt, moet je de Galaxy S20-zaklamp gebruiken om je in een donkere situatie te helpen. Hoewel de Galaxy S20 + Plus zaklamp is niet LED Maglight vervanging in ieder geval, de Samsung smartphone doet een prachtig werk het verstrekken van licht in tijden dat het te donker.
In het verleden als je een zaklamp nodig hebt, moesten gebruikers een zaklamp-app downloaden uit de Google Play Store om zaklamp in te schakelen voor een Samsung Galaxy-smartphone. Nu kunnen gebruikers voorkomen dat ze een Galaxy S20+ Plus Torch-app downloaden, omdat Samsung een widget bevat die de Galaxy S20+ Plus-zaklamp in- en uitschakelt. Een widget is een kleine snelkoppeling die je toevoegt aan het startscherm van Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. Het ziet eruit als een app-pictogram, maar het zal een zaklamp in- of uitschakelen.
Deze gids leert je hoe je Torch op Galaxy S20+ Plus gebruiken met zijn ingebouwde widget en gebruik gemakkelijk de zaklampfunctie op je Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Dit is hoe je Samsung Galaxy S20+ Plus als zaklamp gebruiken:
1. Schakel je Samsung Galaxy S20+ Plus in.
2. Druk met uw vinger op het startscherm naar beneden totdat de instellingen ‘Achtergronden’, ‘Widgets’ en ‘Startscherminstellingen’ op het scherm verschijnen.
3. Selecteer “Widgets”
4. Blader door alle widgets totdat je “Torch” ziet
5. Selecteer en houd “Torch” vast en verplaats deze naar een open positie op het startscherm.
6. Als je zaklamp moet gebruiken op de Galaxy S20, selecteer je gewoon het “Torch”-pictogram.
7. Als u de zaklamp wilt uitschakelen, u op het pictogram tikken of naar de meldingsinstellingen gaan om Torch uit te schakelen.

De bovenstaande instructies moeten helpen bij het beantwoorden van de vraag voor degenen die vroegen “Hoe gebruik ik zaklamp op Samsung Galaxy S20 + Plus?” Als je launcher wilt gebruiken om zaklamp te gebruiken op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus, moet het vergelijkbaar zijn, behalve dat sommige widgets zich op verschillende locaties kunnen bevinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *