Hoe gebruik je aangepaste muziek op galaxy s20 en Galaxy S20+ Plus

Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus bezitten, wilt u misschien weten hoe u aangepaste muziek gebruiken als ringtone of alarm. Deze functie is geweldig voor degenen die graag uw eigen stijl of aanpassing toe te voegen aan het alarm. U eenvoudig aangepaste muziek instellen als een alarm op zowel de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus, en het proces duurt niet lang op alle. Hieronder leggen we uit hoe je je eigen muziek gebruiken als alarm op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. Zelfs dacht dat de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus biedt gebruikers met een grote selectie van alarmtonen, de meeste van hen zijn niet cool en gewoon onaangenaam om wakker te worden uit slaap. Een alternatief voor het gebruik van uw eigen aangepaste Galaxy S20 alarm, zou zijn om een van de dozijn apps te downloaden uit de Google Play Store specifiek voor wekkers. Het is belangrijk op te merken dat veel van deze geld kosten en je waarschijnlijk geen fan van de muziek voor een alarm geluid.

Zolang je het nummer al hebt opgeslagen op je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus, kun je snel een nummer voor de wekker instellen op de Samsung Galaxy. De volgende instructies voor het instellen en gebruiken van aangepaste muziek als alarm voor de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Aangepaste muziek gebruiken voor alarm
Zoals eerder vermeld moet u ervoor zorgen dat het nummer of nummer lokaal op de telefoon wordt opgeslagen. Als het nummer op uw Google Music-cloudaccount staat, werkt dat niet. De beste manier om nummers over te zetten naar je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus is door je smartphone aan te sluiten op een computer en alle muziek die je wilt verplaatsen naar de map ‘Muziek’ op de Galaxy S20. Voor degenen die Mac gebruiken, gebruik gewoon de Android File Transfer tool en vervolgens klik-sleep de muziek naar uw Samsung Galaxy. Zodra de muziek is opgeslagen op de telefoon, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de app-lade en selecteer de klok-app
2. Ga naar het bewerkingsscherm van het alarm waarvoor u muziek wilt toevoegen
3. Selecteer op “Alarmtoon”
4. Er verschijnt een lijst met standaardnummers, blader naar de knop ‘Toevoegen’ om je eigen muziek in te stellen als alarm
5. Blader naar het gewenste nummer als uw nieuwe alarmgeluid en selecteer ‘Gereed’

Nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je met succes een nummer uit je eigen persoonlijke collectie toegevoegd om je wakker te maken als een alarm op de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus. Het is ook belangrijk op te merken dat u de optie ‘Autoaanbevelingen’ moet selecteren bij het kiezen van de muziek naar keuze. De reden hiervoor is omdat in plaats van te luisteren naar de eerste paar seconden van de intro als een alarm, de “Auto aanbevelingen” zal extraheren wat waarschijnlijk het hoogtepunt van het nummer, of het luidste deel.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *