Hoe galaxy s20 hartslagmeter vast te stellen werkt niet

Als je een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus hebt en je hebt een probleem met de hartslagmeter, leggen we uit hoe je dit probleem oplossen. Sommigen hebben gemeld dat de S20 hartslagmeter niet goed werkt en niet erg nauwkeurig. Een eenvoudige oplossing waar velen niet aan denken bij het repareren van de hartslagmeter op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus is het verwijderen van de beschermfolie erop.
Het is belangrijk op te merken dat de Samsung Galaxy S20 hartslagmeter een kleefbeschermende film op de smartphone heeft gelijmd. Deze film beschermt de lens van de Galaxy S20 wanneer deze voor het eerst wordt geleverd en velen merken de film niet wanneer ze voor het eerst hun Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus gebruiken.
Hieronder leggen we uit hoe je het probleem oplossen als de Galaxy S20-hartslagmeter niet goed werkt. Deze instructies zullen ook werken om het hartslagprobleem op de Galaxy S20+ Plus op te lossen.

Hoe galaxy s20 hartslagmeter vast te stellen werkt niet
Het beste materiaal om de beschermende film over de Samsung Galaxy hartslagmeter te verwijderen is scotch tap. Plaats een stuk plakband en plak het op hartslagmetersensor die de beschermingsfolie eroverheen heeft. Trek nu de scotch film er weer af, zodat de beschermingsfolie van de hartslagsensor komt.
Nadat u de beschermende film hebt verwijderd, moet dit het probleem van de hartsensor oplossen dat niet werkt op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *