Hoe galaxy s20 camera sluitergeluid uitschakelen

Zowel de Samsung Galaxy S20 als De Galaxy S20+ Plus hebben een geweldige camera die geweldig is voor het maken van foto’s en video’s. Velen willen weten hoe ze het geluid van de Galaxy S20-camera kunnen uitschakelen wanneer deze wordt gesloten. Deze camera sluiter geluid is vervelend voor sommige mensen en het klikkende geluid kan zelfs ongewenste aandacht trekken bij het nemen van een selfie.
Voor degenen in de Verenigde Staten, het uitschakelen van de camera geluid is illegaal, zoals de wet bepaalt dat mobiele telefoons met digitale camera’s moet een geluid te maken bij het nemen van een foto. Het volgende is een handleiding over hoe u het camerageluid op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus uitschakelen en ook gewoon het camerageluid op de Galaxy S20 uitschakelen.

Een camera-app van derden gebruiken
Een geweldige manier om het Galaxy S20-camerageluid uit te schakelen is door een camera-app van derden te gebruiken. De reden hiervoor is omdat de stock Android camera app speelt een sluitergeluid wanneer u een foto, maar niet alle camera apps doen. Je verschillende apps in de Google Play Store zoeken en de camera-apps testen om te zien welke app geen camerageluid maakt op je Galaxy S20.

Het volume dempen of uitschakelen
Een alternatieve methode om het camerageluid op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus uit te schakelen is het dempen of uitschakelen van het volume op de smartphone. De manier waarop je dit doen is door op de volume down knop aan de zijkant van galaxy S20 totdat de telefoon gaat in trillen modus. Wanneer het volumegeluid op de Galaxy S20 op dempt is, wordt het cameraknopgeluid niet gehoord wanneer u een foto gaat maken.

Het aansluiten van een hoofdtelefoon werkt niet
Een geweldig concept om het camerageluid op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus uit te schakelen dat niet werkt, is het aansluiten van een hoofdtelefoon op de smartphone. In de meeste gevallen wanneer u een hoofdtelefoon aansluit, worden alle geluiden van het apparaat afgespeeld via de hoofdtelefoon in plaats van vanaf de smartphone. Maar met de Galaxy S20 zal dit niet werken, omdat de smartphone mediageluid scheidt van meldingsgeluiden, dus het geluid zal nog steeds normaal vanuit de luidsprekers worden afgespeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *