Hoe de blokkeringsmodus te gebruiken (niet storen modus) op galaxy s20 en Galaxy S20+ Plus

Voor degenen die een Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus bezitten, wilt u misschien weten hoe u de modus Niet storen activeert. Sommigen hebben problemen met het vinden van de Niet storen-modus, de reden hiervoor is omdat op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus de modus Niet storen eigenlijk Blokkermodus wordt genoemd. De reden hiervoor is omdat “Blocking Mode” gesprekken en meldingen blokkeert en het ook komt omdat Apple iOS-apparaten de naam hebben voor Niet storen en Android niet dezelfde naam kan gebruiken voor deze functie.
De manier waarop de blokkeringsmodus werkt op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus is dat het je smartphone helpt om te bellen wanneer je in een vergadering zit, op een date of slaapt. Voor degenen die willen leren hoe je de Blokkermodus op de Galaxy S20 gebruiken, leggen we hieronder uit.

De blokkeringsmodus heeft verschillende functies die kunnen worden aangepast, zodat u ervoor zorgen dat u geen belangrijke alarmen of noodoproepen mist. Het proces om de blokkeringsmodus in te schakelen is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten om op te zetten. Het volgende is een handleiding over het instellen en gebruiken van de Blokkermodus (Niet storen- modus) op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

De blokkeringsmodus van de Galaxy S20 inschakelen
1. Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in
2. Ga naar Instellingen
3. Blader totdat u de blokkeringsmodus vindt
4. In de rechterbovenhoek zie je een AAN & UIT-schakelaar, schakel de schakelaar aan
5. Wanneer de blokkeringsmodus is ingeschakeld, ziet u een kleine cirkel met een streepjespictogram in de status

De Blokkeringsmodus van de Galaxy S20 instellen
Onder de sectie Functies u de typen waarschuwingen en geluiden selecteren die zijn geblokkeerd, net als de functie Niet storen op de iPhone en iPad. Er wordt voorgesteld om binnenkomende oproepen blokkeren te selecteren en meldingen uit te schakelen. Als je de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus als wekker gebruikt, schakel dan niet het selectievakje in om alarm en tijd uit te schakelen.
Je ook selecteren wanneer je de Blokker-modus voor Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus automatisch wilt inschakelen. U de blokkeringsmodus instellen op een specifiek schema, maar u het schema voor weekdagen en het weekend niet wijzigen of automatisch wijzigen op basis van uw agenda. Maar er is een optie om een tijd te selecteren om de blokkeringsmodus op je Samsung Galaxy-smartphone te starten en te stoppen.
Het laatste gebied van opties voor de blokkeringsmodus is om specifieke contactpersonen te laten bereiken terwijl u in de blokkeringsmodus bent. U iedereen blokkeren, de favorieten of een aangepaste lijst met contactpersonen selecteren om contact met u op te nemen. Voor degenen die Favorieten selecteren, betekent dit dat iedereen in uw lijst met contactpersonen met een ster bovenaan contact met u kan opnemen. Wanneer u een aangepaste lijst maakt, u onder aan de pagina Niet storen een aangepaste lijst toevoegen.
Het is belangrijk op te merken dat de blokkeringsmodus niet stopt met het blokkeren van een terugkerende beller waarmee u niet wilt praten. Om dat te doen moet u het nummer toevoegen aan uw contactpersonen, klikt u op de drie puntjes rechtsboven en voegt u de contactpersoon toe aan de lijst weigeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *