Gegevens uitschakelen en aan-en-uit in galaxy s20

Voor degenen die een Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus hebben, wilt u misschien weten hoe u mobiele gegevens uitschakelen en gebruiken om uw gegevensgebruik laag te houden. Wanneer u mobiele gegevens op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus uitschakelt voor apps zoals e-mails, sociale netwerken en dagelijkse lifestyle-apps, wordt het niet meer nodig om verbinding te maken met internet met mobiele gegevens om deze apps bij te werken.

Een goed idee om te weten hoe je gegevens uit te schakelen op Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus is, want als je buiten het land u in rekening worden gebracht voor internationaal datagebruik. Ook is het raadzaam om de mobiele Galaxy S20-gegevens uit te schakelen wanneer u in de buurt komt van het bereiken van uw gegevenslimiet voor de maand om een extra oplader van uw draadloze provider te voorkomen.
Voor degenen die net zijn begonnen met het Android-besturingssysteem en willen weten hoe je gegevens uit- en uitschakelt, met de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus, leggen we hieronder uit.

Mobiele gegevens in- en uitschakelen
Het wordt aanbevolen dat wanneer u geen apps gebruikt die zijn verbonden met internet, u de functie Mobiele gegevens uitschakelt op uw Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus. Dit zal helpen het gegevensgebruik te besparen en ook uw Samsung Galaxy-batterij te redden van wordt afgevoerd als gevolg van de constante bijwerken van achtergrond apps. Het volgende is een stapsgewijze handleiding over het uit- en op mobiele data voor de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus, lees de volgende stappen hieronder:
1. Veeg vanaf de bovenkant van het menu naar beneden
2. Selecteer het pictogram Instellingen
3. Gegevensgebruik selecteren
4. Schakel naast mobiele gegevens de statusschakelaar in om mobiele gegevens uit te schakelen
5. Selecteer OK
6. Selecteer naast de mobiele gegevens de statusschakelaar om mobiele gegevens weer in te schakelen

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *